Χώρισαν Ρουβάς - Ζυγούλη;

20.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Χαρές και πανηγύρια έχουν οι «Ρουβίτσες» μαζί κι εγώ με τα νέα που κυκλοφορούν και θέλουν τον Sakis Ρουβά να χώρισε με την Κάτια Ζυγούλη. Ξέρω, ξέρω είναι άσχημο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Χαρές και πανηγύρια έχουν οι «Ρουβίτσες» μαζί κι εγώ με τα νέα που κυκλοφορούν και θέλουν τον Sakis Ρουβά να χώρισε με την Κάτια Ζυγούλη. Ξέρω, ξέρω είναι άσχημο να χαίρεσαι με τη στεναχώρια του άλλου, αλλά το αποτέλεσμα μετράει: ο Sakis είναι και πάλι free! Γιούπι γιούπι γιαααα.

Οι σόλο εμφανίσεις του «ειδώλου» τις τελευταίες μέρες και τα ξέφρενα γλέντια του σε κλαμπ και πίστες των Αθηνών δημιούργησαν σε κάποιους υποψίες ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει ανάμεσα σε αυτόν και την Κάτια. Κάποια προβλήματα, μία κρίση στην τρίχρονη σχέση τους. Στον χωρισμό δεν πήγαινε κανενός το μυαλό, αφού το ζευγάρι - παρόλο που τα επαγγελματικά τους, τους κρατούσαν πολλές φορές μακριά - ήταν αγαπημένο, ενώ κάποιοι έλεγαν ότι ο Sakis είχε κάνει ακόμη και πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Κι αυτός, όπως φαίνεται, είναι και ο λόγος του χωρισμού. Σύμφωνα με δημοσίευμα περιοδικού, ο Ρουβάς ζήτησε σε γάμο την Κάτια κι εκεί που είχε στανταράκι το «ναι», αυτή του απάντησε με ένα... μεγαλοπρεπέστατο «Όχι». Τύφλα να χει του Μεταξά μπροστά στης Κάτιας! Έχει προτεραιότητα την καριέρα της και μια παντρειά θα την έφερνε πίσω. Υπάρχει γυναίκα που θα αρνηθεί στον Ρουβά να την παντρευτεί; Είναι να απορείς. Η απάντηση της Ζυγούλη δυσαρέστησε τα μάλα τον αοιδό και ήταν θέμα χρόνου να έρθουν και τα προβλήματα στη σχέση τους.

Οι δυο τους απομακρύνθηκαν και οι τσακωμοί ήταν συχνοί. Ώσπου ήρθε ένας μεγάλος καβγάς και κάπου εκεί έληξε άδοξα ο τρίχρονος δεσμός τους. Το «είδωλο» έκτοτε το έχει ρίξει στην... dolce vita και δεν έχει αφήσει πίστα και κλαμπ που να μην επισκεφθεί. Μάλιστα, σε κάθε έξοδο του μαζί με τους φίλους του κάνουν μεγάλο τζέρτζελο, διασκεδάζοντας μέχρι πρωίας. Το λέει, άλλωστε και το τραγούδι... «θα βγαίνω, θα πίνω, λογαριασμό δεν δίνω»!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]