Η βιολογική μητέρα στηρίζει την Αντζελίνα!

19.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μέρες αγωνίας πέρασαν η Αντζελίνα Τζολί και ο σύντροφος της, Μπραντ Πιτ καθώς δημοσιεύματα ήθελαν τη βιολογική μητέρα της Ζαχάρα να επιθυμεί την επιστροφή της κόρης της στην Αφρική.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέρες αγωνίας πέρασαν η Αντζελίνα Τζολί και ο σύντροφος της, Μπραντ Πιτ καθώς δημοσιεύματα ήθελαν τη βιολογική μητέρα της Ζαχάρα να επιθυμεί την επιστροφή της κόρης της στην Αφρική. Μέχρι που γράφτηκε ότι η υιοθεσία της μικρής είναι παράνομη και η επιστροφή της στην Αιθιοπία ήταν θέμα χρόνου.

Τελικά, απ’ όλα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν, μην πιστεύεις τίποτε. Γι’ ακόμη μία φορά περιοδικά κι εφημερίδες κυκλοφόρησαν ειδήσεις ράδιο - αρβύλα για τους «Brangelina», οι οποίοι όμως αυτή τη φορά λίγο ταράχτηκαν. Η βιολογική μητέρα, λοιπόν, της Ζαχάρα δήλωσε πως ουδέποτε θέλησε την επιστροφή της μικρής στη μίζερη ζωή της Αιθιοπίας.

Η ίδια δηλώνει συγκινημένη που η κόρη της βρήκε στο πρόσωπο της Αντζελίνα μία πραγματική μητέρα και χαίρεται που η μικρή είναι μέλος μίας αγαπημένης οικογένειας, όπως αυτή των Brangelina. Όσο για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σε Ευρώπη και Αμερική όλη την προηγούμενη εβδομάδα, η ίδια δηλώνει πως δεν ξέρει πως κυκλοφόρησαν οι φήμες και πως πρόκειται για λάθος, αφού η υιοθεσία της Ζαχάρα έγινε με όλες τις νόμιμες διαδικασίες.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]