"Απειλεί" με αποκαλύψεις τον Λάκη ο Καρβέλας!

20.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πως το έλεγε ο «χλαπάτσας» στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»; «Άμα ανοίξω το στόμα μου θα δείτε τι θα πάθατε. Θα σας δείξω εγώ» και με ικανοποίηση ο ρουφιάνος έτριβε τα χέρια του.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πως το έλεγε ο «χλαπάτσας» στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»; «Άμα ανοίξω το στόμα μου θα δείτε τι θα πάθατε. Θα σας δείξω εγώ» και με ικανοποίηση ο ρουφιάνος έτριβε τα χέρια του. Τον «χλαπάτσα», λοιπόν μου θύμισε ο Νίκος Καρβέλας, όταν σε ραδιοφωνική του συνέντευξη δήλωσε πως έχει πολλά ράμματα για τη γούνα του Λάκη Λαζόπουλου.

Μάλιστα, ο μουσικοσυνθέτης «απείλησε» πως θα τα βγάλει όλα στη φόρα και τότε να βρει μέρος να κρυφτεί ο Λάκης. Το τελευταίο είναι δικό μου, αλλά από τον τρόπο του Καρβέλα και τα υπονοούμενα που άφησε, καταλαβαίνει κανείς ότι έχει να κάνει φοβερές και τρομερές αποκαλύψεις. Για ποιο λόγο, όμως, κοτζάμ «Μότσαρτ» γίνεται ένας κοινός... χλαπάτσας και ανοίγει «σκληρό» μέτωπο με τον Λαζόπουλο;

Η σάτιρα που έκανε ο τελευταίος στο πρόσωπό του, μάλλον δεν του άρεσε κι επειδή ο Καρβέλας δεν είναι Σαρρή να απειλεί με μηνύσεις, είπε να περάσει στην αντεπίθεση με αποκαλύψεις. Δεν τις κάνει άμεσα, που ψοφάω για κουτσομπολιό και ίντριγκα; Κι επειδή... «όπου γάμος και χορός, το Star πρώτο» με το που ξέσπασε η κόντρα, το κανάλι αμόλησε τα «λαγωνικά» του και ρώτησαν του ανθρώπους της show biz πως είδαν τις δηλώσεις του Καρβέλα. Και κατά έναν περίεργο λόγο, οι περισσότεροι ήταν υπέρ του «Μότσαρτ». Και η Έμυ Λιβανίου είναι υπέρ του. Γελούσαν και τα μουστάκια της το πρωί της Δευτέρας.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]