"Υπουργική συμβουλή" στη Ρούλα!

20.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σαν τη Ρούλα Βροχοπούλου έχω καταντήσει και κάθε φορά που λέω ότι δεν θα γράψω γι’ αυτήν, όλο κάτι γράφω. Αν υποψιαστώ ότι η «απαρηγόρητη» μου έχει γίνει συνήθεια, θα πεθάνω!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σαν τη Ρούλα Βροχοπούλου έχω καταντήσει και κάθε φορά που λέω ότι δεν θα γράψω γι’ αυτήν, όλο κάτι γράφω. Αν υποψιαστώ ότι η «απαρηγόρητη» μου έχει γίνει συνήθεια, θα πεθάνω! Κ αυτή, όμως, με προκαλεί να ασχοληθώ μαζί της, όταν βγαίνει και λέει πως ο Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Σιούφας τη συμβούλεψε να ηρεμήσει και να μην κλαίει!

Το δράμα της Ρούλας με τον Αλβανό έχει φθάσει μέχρι και την.... κυβέρνηση; Λίγο ακόμη και η ιστορία της θα αναχθεί σε... εθνικό θέμα! Η Βροχοπούλου συνάντησε τον Σιούφα στην πτήση τους από Κύπρο και κατά τύχη κάθισαν σε διπλανές θέσεις. Ο Πρόεδρος της Βουλής αναγνώρισε την «απαρηγόρητη», δε συνέβη, όμως το ίδιο με εκείνη, η οποία τον πέρασε για Κύπριο πολιτικό. Κι επειδή η γυναίκα ξέρει να συναναστρέφεται και με πολιτικούς και με Αλβανούς συζύγους, άρχισε να υμνεί τα μεγάλα έργα που έγιναν στην Κύπρο και πόσο ανεπτυγμένο είναι το νησί.

Ο Σιούφας δεν διόρθωσε το λάθος της και πάλι καλά, διότι η Ρούλα με τον πόνο που έχει, θα του ζητούσε ρουσφέτι να της φέρει πίσω τον Αλβανό. Πάντως, η Βροχοπούλου κατάλαβε το λάθος της όταν έφθασε στο σπίτι της κι επειδή ένιωσε ντροπή, πήρε σβάρνα τις επόμενες μέρες όλα τα κανάλια για να μιλήσει για τον ευγενικό συνταξιδιώτη της και τη συμπάθεια που έδειξε στο πρόσωπο της και το δράμα που περνάει. Αν ήξερε ο Πρόεδρος τι τον περίμενε, ακόμη στην Κύπρο θα ήταν!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]