Φούσκα η σχέση Ντίνου - Κατερίνας

15.01.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Η όποια ασχολία και αναφορά στην υποτιθέμενη σχέση του Ντίνου και της Κατερίνας δεν είναι παρά χάσιμο χρόνου. Κι αυτό διότι ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η όποια ασχολία και αναφορά στην υποτιθέμενη σχέση του Ντίνου και της Κατερίνας δεν είναι παρά χάσιμο χρόνου. Αφού το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω, κάθισα να μάθω τι επιτέλους τρέχει ανάμεσά τους. Τα αποτελέσματα με μπέρδεψαν καθώς και οι ίδιοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Ο Ντίνος χτυπιέται στην κυριολεξία ότι οι δυο τους είναι απλά καλοί φίλοι που νοιάζεται ο ένας για τον άλλον. Η Κατερίνα, πάλι, είναι αμετάπειστη "Ο Ντίνος τραβάει μεγάλο ζόρι για την πάρτη μου αλλά δεν το εκδηλώνει επειδή ντρέπεται".

Μα κι αυτός ο άνθρωπος τόσο πολύ ντροπιάρης είναι; Πρώτη φορά στη ζωή του συναντάει γυναίκα και κάνει έτσι; Δε νομίζω διότι ο ίδιος μας ενημέρωσε για τον περιβόητο δεσμό του με κάποια Αλεξία ,αλλά και βγήκαν στη δημοσιότητα κάποιες φωτογραφίες πονηρού περιεχομένου. Καταλαβαίνεις τι εννοώ ... ο ελληνοαμερικάνος αγκαλιά με αιθέρια ύπαρξη γυμνόστηθη και με καυτό μονοκίνι. Θα έλεγα πως η εν λόγω φωτογραφία θα ήταν μούφα, αλλά δεν είμαι άνθρωπος κακεντρεχής. Στα της Κατερίνας, τις προάλλες στα γενέθλια της Ελίνας βρέθηκαν και οι δυο τους, όμως πήγαν με διαφορετικές παρέες, άλλες ώρες.

Εκείνος ήρθε με τον Φίλιππο, ο οποίος παρεμπιπτόντως τείνει να εξελιχθεί σε...αυτοκολλητάκι. Εκείνη πήγε με τον αδελφό της που σε ρόλο "προστατεύω την αδελφή μου και προσέχω μην την αποπλανήσει κάποιος επιτήδειος" είναι παντού και πάντα μαζί της. Στο Ντίνο πάντως φαίνεται πως δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη, διότι δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι όλη τη βραδιά έκανε τα στραβά μάτια στους εναγκαλισμούς, τα χαϊδολογήματα και γενικά τα τσιλιμπουρδίσματα του ζεύγους.
Παιδί μου αυτή καθόταν συνέχεια στα πόδια του λες και ολόκληρο μαγαζί δεν είχε άλλες καρέκλες να ακουμπήσει. Ασε που συνέχεια του ψιθύριζε κάτι στο αυτί σα να είχαν να λύσουν όλα τα κρατικά μυστικά. Εξόν κι αν σχολίαζαν το καυτό μίνι της Μαίρης που τράβηξε όλα τα βλέματα ακόμη κι αυτό του Ντίνου.

Ωστόσο, σε σχετικές ερωτήσεις "Είστε ερωτευμένοι; Θα παντρευτείτε;" αυτός απαντούσε αρνητικά κι αυτή με ένα στυλ "αχ, τι τραβάμε κι εμείς οι διάσημοι. Με έχετε ζαλίσει με τις επαναλήψεις σας" άφηνε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο. Είναι αλήθεια, πάντως, ότι ο Ντίνος τις μέρες που βρίσκεται στην Αθήνα ελάχιστες φορές συναντάται μαζί της κάνοντας παρέα κυρίως με τον Φίλιππο. Ασε που οι δυο τους έχουν πάρει σβάρνα τις πίστες της πρωτεύουσας κρεπαλιάζοντας μέχρι πρωίας.


Δήμητρα Ζάρκου