Γιατί "ναυάγησε" η συνεργασία Ανδρέα - Ρούλας;

26.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Περιμέναμε κι εμείς ολόκληρο το Σαββατοκύριακο να δούμε τη Ρούλα Βροχοπούλου να παρουσιάζει τη στήλη που της υποσχέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή του
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Περιμέναμε κι εμείς ολόκληρο το Σαββατοκύριακο να δούμε τη Ρούλα Βροχοπούλου να παρουσιάζει τη στήλη που της υποσχέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή του, αλλά Ρούλα περιμέναμε και Ρούλα δεν είδαμε. Να είχε αρρωστήσει η «απαρηγόρητη» και να μην ξεκίνησε αυτό το Σαββατοκύριακο, δεν παίζει. Πρώτον, είχε πάρει σβάρνα τα υπόλοιπα κανάλια κι εκπομπές και δεύτερον την τηλεοπτική της εμφάνιση δεν τη σταματά μήτε αρρώστια μήτε τίποτα.

Τι έγινε, λοιπόν και η Ρούλα δεν είναι η νέα συνεργάτης του Μικρούτσικου; Μήπως, ο Ανδρέας φοβήθηκε αυτό που εύστοχα προέβλεψε ο Λαζόπουλος, ότι δηλαδή στο τέλος η Βροχοπούλου θα παρουσιάζει την εκπομπή κι αυτός τη στήλη; Μπααα. Ο Ανδρέας δεν έχει τέτοιους φόβους. Τότε, why; Όπως είπε η ίδια σε μία από τις πολλές εκπομπές που πήγε, δεν την πήραν, διότι πρώτα πρέπει να γίνει συμβούλιο και μετά η παραγωγή θα αποφασίσει.

Με λίγα λόγια κι όπως το καταλαβαίνω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό. Του Μικρούτσικου του ήρθε εκείνη τη στιγμή να κάνει την πρόταση. Εξάλλου στο παρελθόν κι άλλες φορές έκανε διάφορες προτάσεις, όπως είχε κάνει στο Fame Story κάποτε. Μόνο που τώρα είναι... ιδιάζουσα περίπτωση κι εκεί στον Alpha θα πρέπει να σηκώθηκαν όλες οι τρίχες της κεφαλής τους, όταν άκουσαν τον Μικρούτσικο να προτείνει στήλη στην Βροχοπούλου. Γιατί, είπαμε, καλή η Ρούλα και νούμερα φέρνει, αλλά όχι να είναι αυτοί που θα μονιμοποιήσουν την περιφέρουσα από κανάλι σε κανάλι «απαρηγόρητη». Πάντως, η ίδια ελπίζει ότι κάποια στιγμή θα αποκτήσει τη δική της στήλη και τα λεφτά που θα πάρει, θα τα δώσει στα ορφανοτροφεία. Τώρα, στης Ελλάδας ή στης Αλβανίας, θα σε γελάσω.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]