Μέχρι botox την έβαλαν να κάνει!

26.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Νόμιζες εσύ ότι θα περνούσε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, χωρίς να ασχοληθεί κάποιος με την Ρούλα Βροχοπούλου; Αμ, δε. Η μόδα αυτή θα αργήσει να περάσει και αλλοίμονο μας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Νόμιζες εσύ ότι θα περνούσε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, χωρίς να ασχοληθεί κάποιος με την Ρούλα Βροχοπούλου; Αμ, δε. Η μόδα αυτή θα αργήσει να περάσει και αλλοίμονο μας μέχρι να συμβεί αυτό, οι διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές θα... απασχολούν ποικιλοτρόπως την «κότα της AGB με τα χρυσά αυγά». Έτσι, την Κυριακή η εκπομπή της Βάσιας Λόη έστειλε τη Ρούλα να κάνει Botox σε γνωστό πλαστικό χειρουργό, μπας και... πετάξει καμιά δεκαριά χρόνια από πάνω της και ο Αλβανός την δει με άλλο μάτι.

Είχαν, μάλιστα και εικόνα από τη διαδικασία, όπου η Ρούλα «έτρωγε» τις ενέσεις. Ο «μύθος» της Μαντόνα που έκανε ενέσεις μπότοξ σε βίντεο κλιπ της, μόλις είχε καταρριφθεί. Μπροστά μας είχαμε τη Ρούλα να σκούζει από τον πόνο/τσούξιμο και κάθε λίγο και λιγάκι να αναφωνεί: «Α ρε Φραν τι κάνω για να γυρίσεις πίσω»! Α ρε επιστήμονα, που να ήξερες κι εσύ ποια σου φέρνουνε στο ιατρείο σου.

Τα κάνει, όμως, όλα αυτά η «απαρηγόρητη» για τον Αλβανό; Παλιά ναι, τώρα όχι. Οι σχέσεις της με όλες αυτές τις εκπομπές είναι «δούναι και λαβείν». Ο ένας εκμεταλλεύεται τον άλλον. Οι εκπομπές για να κάνουν νούμερα και η Ρούλα για να αποκτήσει περισσότερη δημοσιότητα και τα τυχερά αυτής, όπως ταξίδια, μπότοξ, μανικιούρ, πεντικιούρ και κάποια στιγμή ίσως και μία στήλη σε εκπομπή.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]