Ποιος είναι ο νέος έρωτας της Παπουτσάκη;

11.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πολύ την χαίρομαι την Κατερίνα Παπουτσάκη. Για λίγο καιρό ξαποσταίνει η ηθοποιός και ξανά προς νέο γκόμενο τραβά. Δεν ξέρω αν της έριξε κατάρα ο Κώστας Καραφώτης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πολύ την χαίρομαι την Κατερίνα Παπουτσάκη. Για λίγο καιρό ξαποσταίνει η ηθοποιός και ξανά προς νέο γκόμενο τραβά. Δεν ξέρω αν της έριξε κατάρα ο Κώστας Καραφώτης όταν χώρισαν... «να μη στεριώσει σε σχέση», αλλά σημασία έχει ότι η Κατερίνα από τότε έχει πολλά τυχερά σε άνδρες. Κι εμείς έχουμε χάσει το λογαριασμό.

Για να λέμε, όμως και του στραβού το δίκιο, της είχαν χρεώσει και σχέσεις που στην πραγματικότητα δεν ήταν σχέσεις. Τέλος πάντων, μετά τις τελευταίες φήμες ότι η Παπουτσάκη βγαίνει με τον πρώην της Νατάσσας Θεοδωρίδου, που μένει στο Λονδίνο, Αλέξη κυκλοφορούν φωτογραφίες της με τον επίσης ηθοποιό, Ορέστη Τζιόβα να φιλιούνται στα σκοτεινά. Αυτό πάλι; Η έρμη η Κατερίνα πηγαίνει στα σκοτάδια για να μην την πάρει κανείς μάτι και κάπου εκεί είναι κρυμμένος ο παπαράτσι και το φλας του αστράφτει και βροντάει.

Όχι, πες μου δεν είναι γκαντεμιά αυτή; Μία με τον Αντώνη Κανακη και μία τώρα με τον συμπρωταγωνιστή της στην παράσταση «No Shakespeare Plesase». Να θέλει να εκδηλώσει το πάθος της και να μην την αφήνουν. Σύμφωνα με δημοσίευμα περιοδικού, Παπουτσάκη και Τζιόβας ήρθαν κοντά λόγω της φετινής συνεργασίας τους. Ναι ναι, κάτι σαν την πάλαι ποτέ σχέση της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη (πρώην Δημήτρη Παπαμιχαήλ). Αν και θέλω να βλέπουμε θετικά τη νέα σχέση της ηθοποιού.

Εξάλλου, η ίδια είναι ενθουσιασμένη και το ζευγάρι, αν και δεν κυκλοφορεί δημόσια, δεν κρύβει τον έρωτα του από τους υπόλοιπους του θιάσου. Μάλιστα, όλοι μαζί μετά πηγαίνουν για ποτό. Χοχο, τι σκέφτηκα τώρα. Λες ο Κρατερός Κατσούλης (συμμετέχει στην ίδια παράσταση) να έχει ορκίσει την Κατερίνα Καραβάτου, να μην πει τίποτε στο «Κους Κους» για το νέο έρωτα; Γιατί άργησε να σκάσει το θέμα.