Βρε πώς άλλαξε η θεωρία του Τσαλίκη...

11.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ήταν πέρυσι τέτοια εποχή που ο αοιδός Γιώργος Τσαλίκης είχε πάει καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Τότε, η κουμπάρα του αοιδού (το τονίζουμε αυτό) έκανε το λάθος να δείξει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ήταν πέρυσι τέτοια εποχή που ο αοιδός Γιώργος Τσαλίκης είχε πάει καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Τότε, η κουμπάρα του αοιδού (το τονίζουμε αυτό) έκανε το λάθος να δείξει φωτογραφία από τη βάφτιση του γιου του, στην οποία νονά ήταν η παρουσιάστρια. Κανείς από εμάς δεν έχει ξεχάσει την αντίδραση του αοιδού Τσαλίκη, ο οποίο έγινε πυρ και μανία, επειδή έβγαλε το παιδί του, χωρίς να τον ρωτήσει.

Βλέπεις, μέχρι πέρυσι ο αοιδός ήταν κατά στο να βγαίνουν τα παιδιά του ή φωτογραφίες αυτών στη δημοσιότητα. Η Ναταλία κατάλαβε το λάθος της, του ζήτησε συγνώμη και τις επόμενες μέρες προσπαθούσε να μαζέψει την κατάσταση, διότι ήτο τόσο εξαγριωμένος ο κουμπάρος της, που λίγο ακόμη και η σχέση τους θα τιναζόταν στον αέρα. Ευτυχώς, στο τέλος κατάφεραν να σώσουν την κατάσταση. Ένα χρόνο μετά τα πράγματα έχουν αλλάξει, όπως και η θεωρία του αοιδού, ο οποίος φέτος είναι και παρουσιαστής.

Και αυτό, αγαπημένε μου, φαίνεται ότι έχει τη σημασία του. Γιατί, βλέπεις ο νυν παρουσιαστής Τσαλίκης πλέον δεν έχει πρόβλημα να βγάζει τα παιδιά του στη δημοσιότητα. Θες στην προσπάθεια του να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων τηλεοπτικών προσώπων (βλέπε Ελένη Μενεγάκη), θες ότι υπάρχει κάποιος... άτυπος κανόνας για τους tv stars, ο Τσαλίκης έκανε το πάρτι γενεθλίων και ονομαστικής εορτής των γιων πρώτο θέμα. Και στην εκπομπή του έπαιξε βίντεο με τη σχετική συγκίνηση και στο περιοδικό Hello υπήρξαν φωτογραφίες από εκεί. και σε κανένα πλάνο ή φωτογραφία δεν καλύπτονταν τα πρόσωπα των τριών παιδιών του. Κι έρχεσαι τώρα εσύ να αναρωτηθείς... πώς αλλάζουν οι άνθρωποι! Και κυρίως «ποτέ μη λες ποτέ».