Πέτυχε το φλερτ Ελένης - Μουτσινά!

12.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μέρες τώρα η Ελένη Μενεγάκη ζαχάρωνε το Νίκο Μουτσινά. Κάθε λίγο και λιγάκι τον έφερνε στον «Καφέ», του πρόσφερε ένα στασίδι και δεν τον άφηνε να φύγει πριν ολοκληρωθεί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέρες τώρα η Ελένη Μενεγάκη ζαχάρωνε το Νίκο Μουτσινά. Κάθε λίγο και λιγάκι τον έφερνε στον «Καφέ», του πρόσφερε ένα στασίδι και δεν τον άφηνε να φύγει πριν ολοκληρωθεί η εκπομπή. Κάθε φορά που ο Μουτσινάς πήγαινε στον «Καφέ», τα νούμερα είχαν ανοδικές τάσεις και καταλαβαίνει κανείς ότι η Ελένη στους φετινούς χαλεπούς καιρούς, δεν θα άφηνε να της ξεφύγει τέτοιο λαβράκι.

Έχω να παρατηρήσω ότι τόσο ο Μουτσινάς όσο και η Κατερίνα Ζαρίφη ως παρουσιαστές δεν τραβάνε, κάνοντας χαμηλά νούμερα, ενώ ως πανελίστες «α», απλά σκίζουν. Τι σημαίνει αυτό; Ο κόσμος δεν θέλει να τους βλέπει πρωταγωνιστές, αλλά σε δεύτερους ρόλους. Και όχι δεν είναι υποτιμητικό αυτό, διότι και το «Όσκαρ β’ ρόλου» καλό είναι. Λες αυτά να είπε η Ελένη στον Μουτσινά και να τον έπεισε μαζί με την παρουσίαση εκπομπής να συνδυάσει και εμφανίσεις στο πάνελ της;

Δε γίνεται, κάτι θα του είπε. Κάτι καλό, διότι δεν γίνεται τα απογεύματα να παρουσιάζεις εκπομπή και τα πρωινά να είσαι πανελίστας, όπως τον πρώτο καιρό που ξεκίνησες τα βήματα σου... Όπως ακούγεται, ο Νίκος θα πηγαίνει τρεις φορές τη εβδομάδα στην Ελένη (guest πανελίστας) και θα κάνουν αυτό που μπορούν καλύτερα. Αυτός θα λέει την ατάκα του κι εκείνη θα ξεκαρδίζεται, σπρώχνοντας όποιον βρει μπροστά της.

Παλιές καλές εποχές. Τώρα, αυτό που λέγεται και ακούγεται ότι η Μενεγάκη έκανε άνω κάτω τον Alpha, προκειμένου να πάρει τον Μουτσινά, θα σε γελάσω. Αν και δεν μου φαίνεται να στέκει και πολύ. Εξάλλου, έκτακτη συνεργασία είναι. Δεν τον πήρε από το «Δέστε τους», τον δανείζετε. Μια χαρά αγαπημένε μου που πέτυχε το φλερτ. Όχι, τίποτε άλλο, αλλά το πάλεψε σκληρά η Ελένη. Μέχρι που πήγε να δει τον Μουτσινά στο θέατρο και καπάκι όλοι μαζί ξενύχτησαν (καθημερινή ε;) σε κλαμπ των Αθηνών. Ξέρεις τι είναι για την Μενεγάκη καθημερινή να κοιμάται μετά τις 11 το βράδυ; Μεγάλη θυσία.