Γιατί χαϊδεύουν όλοι την κοιλιά της Κοκκίνου;

29.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έχει κάτι η κοιλιά της Έλλης Κοκκίνου και όλοι θέλουν να τη χαϊδέψουνε; Όχι να ξέρω, άμα πετύχω πουθενά την αοιδό να κάνω ένα «γούτσου, γούτσου» στην κοιλιά της.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έχει κάτι η κοιλιά της Έλλης Κοκκίνου και όλοι θέλουν να τη χαϊδέψουνε; Όχι να ξέρω, άμα πετύχω πουθενά την αοιδό να κάνω ένα «γούτσου, γούτσου» στην κοιλιά της. Ο Σάκης Ρουβάς και ο Αντώνης Ρέμος, δηλαδή, που το έκαναν καλύτεροι είναι ή μήπως ξέρουν κάτι περισσότερο; Μάλλον το δεύτερο.

Γιατί, μπορεί η Έλλη να εξακολουθεί να μην διαψεύδει ή επιβεβαιώνει τις φήμες περί εγκυμοσύνης της, όμως, όλοι πλέον πιστεύουν ότι αυτές ισχύουν. Κι αν ο Sakis μας είχε σχεδόν σιγουρέψει με την κίνηση του να φιλήσει την κοιλιά της Κοκκίνου (όπως είχε κάνει με την Δέσποινα Βανδή), ο Ρέμος πλέον μας το σιγούρεψε. Κι αυτό, διότι ο Αντώνης δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις αγάπης και αυθόρμητους χαιρετισμούς, όπως ο Sakis.

Είναι πιο «βαρύς» στις εκδηλώσεις του και η κίνηση του να χαϊδέψει τρυφερά την κοιλιά της Έλλης ενώ τους απαθανάτιζε ο φακός, σημαίνει πολλά. Εκτός και αν η Κοκκίνου το βράδυ εκείνο είχε φάει γίγαντες και φούσκωσε και ο Ρέμος χάιδευε την κοιλιά της που είχε γίνει... ταράτσα. Ξέρω, ξέρω ακούγεται κουλό αυτό το σενάριο. Υπομονή, λοιπόν, μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, οπότε και κλείνει ο «Βοτανικός». Λογικά, τότε η Έλλη θα κάνει την αποκάλυψη και το μυστήριο «είναι, δεν είναι έγκυος» θα διαλευκανθεί!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]