Ζωγράφος η νέα αγαπημένη του Γρηγόρη!

29.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πως το έλεγε ο Λάμπης Λιβιεράτος; «Σε αυτό το πάρτι δεν ήθελα να πάω, άσε που δεν είχα και τίποτα να βάλω. Μες στο αυτοκίνητο βαριόμουνα και σκεφτόμουνα τι θέλω εγώ στις κοσμικές εκδηλώσεις, που μόλις μπεις, θες να βγεις για να γλιτώσεις.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πως το έλεγε ο Λάμπης Λιβιεράτος; «Σε αυτό το πάρτι δεν ήθελα να πάω, άσε που δεν είχα και τίποτα να βάλω. Μες στο αυτοκίνητο βαριόμουνα και σκεφτόμουνα τι θέλω εγώ στις κοσμικές εκδηλώσεις, που μόλις μπεις, θες να βγεις για να γλιτώσεις. Και ξάφνου σε βλέπω να περνάς από μπροστά μου καιιι... Μπαμ και κάτω, έτσι απλά μωράκι μου φευγάτο»; Ε κάτι τέτοιο συνέβη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος γνώρισε τη νέα αγαπημένη του στην πρεμιέρα του συνεργάτη του, Νίκου Μουτσινά.

Που να ήξερε, δηλαδή, ο Γρηγόρης όταν ετοιμαζόταν να πάει στο «Vanilla Bar Theatre» ότι εκεί θα συναντούσε μία ξανθιά καλλονή και στο πρόσωπο της θα έβρισκε τον έρωτα, που απεγνωσμένα έψαχνε μετά τον οριστικό χωρισμό του με την Ράνια Θρασκιά. Είδες, κάτι παιγνίδια που σου παίζει μερικές φορές η μοίρα; Η νέα αγαπημένη του Γρηγόρη λέγεται Σάντρα Μπενάκη και είναι ζωγράφος στο επάγγελμα. Η γνωριμία τους δεν μετράει πολύ καιρό, αλλά ο Αρναούτογλου δεν είχε κανένα πρόβλημα να την παρουσιάσει δημοσίως.

Έτσι, πήγαν μαζί στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Το όνειρο της διπλανής πόρτας», όπου πρωταγωνιστούν οι φίλοι του παρουσιαστή, Γιώργος Καπουτζίδης και Ζέτα Μακρυπούλια. Τα φλας άστραψαν και βρόντηξαν άπαξ και είδαν το ζευγάρι να κάθεται στις πρώτες θέσεις του θεάτρου. Οι ίδιοι δεν έδειξαν να ενοχλούνται και αστειεύονταν με την Έλενα Παπαρίζου, που καθόταν πίσω τους. Αυτή δεν είναι η μόνη έξοδος του ζευγαριού. Πριν λίγες μέρες βρέθηκαν στην ιδιαίτερη πατρίδα του Γρηγόρη, στη Θεσσαλονίκη και ως ερωτευμένα πιτσουνάκια που είναι, είχαν μεταξύ τους εκδηλώσεις αγάπης στα κεντρικότερα σημεία της πόλης. Τι κι αν τους κοιτούσαν όλοι; Ο Γρηγόρης είναι ξανά ερωτευμένος κι αυτή τη φορά δεν υπάρχει πρόβλημα να το δείξει δημοσίως. Το πιασες το υπονοούμενο, ε;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]