Ο Λάτσιος στο πλευρό της Ελεονώρας!

30.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Η σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε η Ελεονώρα Μελέτη δεν ανησύχησε μόνο τους δικούς της ανθρώπους (μαζί και ο αγαπημένος της, Γιώργος) αλλά και τους ανθρώπους του ΑΝΤ1.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε η Ελεονώρα Μελέτη δεν ανησύχησε μόνο τους δικούς της ανθρώπους (μαζί και ο αγαπημένος της, Γιώργος) αλλά και τους ανθρώπους του ΑΝΤ1. χρόνια τώρα εκεί στο Μαρούσι λένε ότι είναι μία «οικογένεια» και στην περίπτωση της Ελεονώρας το έδειξαν με το παραπάνω.

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό της και όταν η «πριγκηπέσα» νοσηλεύτηκε σε ιδιωτική κλινική, η οικογένεια Κυριακού ζήτησε από τον γιατρό τους που εργάζεται εκεί να προσέξει την Ελεονώρα. Όπερ και εγένετο. Ωστόσο, δεν ήταν μόνο αυτοί που έδειξαν έμπρακτο ενδιαφέρον για την Μελέτη. Όπως αποκάλυψε στενός της συνεργάτης και ο Γιάννης Λάτσιος βρέθηκε στο πλευρό της.

Από την πρώτη στιγμή που ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη έμαθε για την περιπέτεια της οικοδέσποινας του «Πρωινού Καφέ» επικοινώνησε μαζί της. Η κίνηση αυτή συγκίνησε την Ελεονώρα, όπως τη συγκίνησε το γενικότερο κι έντονο ενδιαφέρον των ανθρώπων του καναλιού. Ειδικά, αυτή την εποχή που επαγγελματικά με τον «Καφέ» δεν διανύουν και τις καλύτερες μέρες, ενώ συνεχώς δημοσιεύματα θέλουν τον «πριγκιπικό» της θρόνο να τρίζει και τους ανθρώπους του καναλιού να είναι δυσαρεστημένοι μαζί της.