Περνά και μόνη της καλά η Ζέτα!

30.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Περνώ και μόνη μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά, δεν σε έχω ανάγκη ευτυχώς, μου είσαι πλέον περιττός». Σιγά μην έσκαγε η Ζέτα Μακρυπούλια, επειδή χώρισε (κι ας μην το έχουν παραδεχτεί επίσημα) με τον Αντώνη Ρέμο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Περνώ και μόνη μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά, δεν σε έχω ανάγκη ευτυχώς, μου είσαι πλέον περιττός». Σιγά μην έσκαγε η Ζέτα Μακρυπούλια, επειδή χώρισε (κι ας μην το έχουν παραδεχτεί επίσημα) με τον Αντώνη Ρέμο μετά από εννέα χρόνια σχέσης (και κάτι διαλλείματα). Η ηθοποιός το έχει ρίξει στην εργασιοθεραπεία (δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσεις έναν χωρισμό), ενώ τα βράδια κάνει κλάμπινγκ με τους φίλους της.

Για τον Ρέμο λέγαμε ότι δεν έχει αφήσει πίστα για πίστα που να μην την επισκεφθεί, αλλά και η Ζέτα δεν πάει πίσω. Μαζί με τους Γιώργο Καπουτζίδη, Αργύρη Αγγέλου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδη και Σοφία Φαραζή έχουν δημιουργήσει «αχτύπητη» ομάδα και όλοι μαζί πηγαίνουν στα κλαμπ και τις πίστες της πόλης, κάνοντας τρελές... ζημιές! Τις προάλλες, πήγαν στο κέντρο που τραγουδούν ο Πασχάλης, η Σοφία Αρβανίτη και η Μαντώ κι έγινε στο μαγαζί της... Γιουροβίζιον. Χόρεψαν, τραγούδησαν και ξεσήκωσαν τους θαμώνες. Σωστό πάρτι.

Όσο για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν την προηγούμενη εβδομάδα και ήθελαν την Μακρυπούλια να έχει κιόλας βρει τον αντικαταστάτη του Ρέμου, δεν ισχύουν. Η Ζέτα αυτό τον καιρό είναι μόνη της και το τελευταίο που την απασχολεί είναι να βρει νέο έρωτα. Εξάλλου, δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις το... ο έρωτας με έρωτα περνάει! Είναι και κάποιοι που περνούν και μόνοι τους καλά, τα καταφέρνουν μια χαρά.