"Με κυνηγούν οι... πρόσκοποι"!

30.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα», αλλά φευ στην περίπτωση της Ναταλίας Γερμανού της έχει «βγει» το όνομα. Τουλάχιστον, έχει τα μεγάλα αμυγδαλωτά μάτια της. Δύο σχέσεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα», αλλά φευ στην περίπτωση της Ναταλίας Γερμανού της έχει «βγει» το όνομα. Τουλάχιστον, έχει τα μεγάλα αμυγδαλωτά μάτια της. Δύο σχέσεις έχει κάνει με μικρότερους της το Ναταλάκι (Θάνος Τζάνης και Αλέξανδρος Παρθένης), αλλά στη συνείδηση όλων η Γερμανού έχει περάσει ως η γυναίκα που κοιτάει μόνο ωραία τεκνά.

Κι αυτό, φαίνεται πως είναι το παράπονό της, αφού στις εφτά σχέσεις που έχει κάνει στη ζωή της, οι δύο ήταν μικρότεροι, ενώ οι υπόλοιποι ήταν είτε συνομήλικοι της είτε μεγαλύτεροί της. Και όχι μόνο αυτό, αλλά στη Ναταλία αρέσει ο άνδρας να είναι μεγάλος και ώριμος. Τώρα, πως έκατσε η φάση οι δύο τελευταίες σχέσεις να είναι με αρκετά μικρότερους, άγνωσται αι βουλαί της καρδιάς. Αν και, όπως δηλώνει, δεν θα είχε πρόβλημα να ερωτευθεί ξανά έναν μικρότερο, αφού το χει η μοίρα της να την κυνηγούν... λυκόπουλα και προσκοπάκια.

Άντε μετά να πείσει ότι η ίδια με τόσα «προσκοπάκια» γύρω της δεν είναι... ομαδάρχης! Όσο για τους πρώην της, η Ναταλία έχει καλές σχέσεις με όλους (πλην Παρθένη), ενώ έχει καταφέρει να τους παντρέψει όλους. Καλά δεν είναι η μοναδική σε αυτό. Αν κι έχει την... αποκλειστικότητα να πηγαίνει καλεσμένη σε αυτούς. Μόνο στου Αλέξανδρου δεν θα πάει, διότι πιστεύει ότι η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Παρθένης δεν θα την καλέσουν στον γάμο τους. Ε, Ναταλία μου δεν είναι όλοι υποστηρικτές του... σουηδικού μοντέλου!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]