"Την είδε με άλλον και της έριξε μπουκέτο"

12.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πώς γίνεται ένας άγριος ξυλοδαρμός να καταλήξει στο τέλος απλά... ένα χαστούκι; Και γίνεται ένας άνδρας να πιάσει τη δικιά του με άλλον άνδρα και να της δώσει μόνο μία μπουφλα;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πώς γίνεται ένας άγριος ξυλοδαρμός να καταλήξει στο τέλος απλά... ένα χαστούκι; Και γίνεται ένας άνδρας να πιάσει τη δικιά του με άλλον άνδρα και να της δώσει μόνο μία μπουφλα; Χωρίς να θέλω να προωθήσω τη βία, απορώ πραγματικά με την αντίδραση του Χρήστου Ψωμόπουλου όταν είδε την Τζούλια Αλεξανδράτου να βγαίνει από bar restaurant παρέα με άλλον άνδρα.

Είναι αλήθεια ότι ο Ψωμόπουλος φημίζεται για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, ενώ στο παρελθόν (ακόμη και όταν ήταν με την Τζούλια) υπήρχαν φορές που είχε εμπλακεί σε τσακωμούς σε κλαμπ. Τώρα, που βρήκε την ψυχραιμία κι έδωσε μόνο ένα μπουκέτο στην Τζούλια για την κοροϊδία που του έπαιξε εκείνο το μοιραίο βράδυ της 3ης Νοεμβρίου, πραγματικά απορούμε. Σημασία έχει, ότι η Αλεξανδράτου δεν ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφο της, ενώ το μάτωμα της μύτης και το αίμα που έρεε άφθονο, εξετάζεται. Όπως εξετάζεται και το χέρι του Ψωμόπουλου, αν το ντιρέκτ του είναι ίδιο με του Τάισον.

Τέλος πάντων, ο Ψωμόπουλος μέσω φίλων του μίλησε για εκείνο το βράδυ, όπου τα πάντα ξεκίνησαν από ένα... αθώο ψέμα της Τζούλιας. Του είπε ότι δεν θα έβγαιναν το βράδυ, διότι θα πήγαινε στης μαμάς της, που είχε καιρό να την δει. Αλλά αντί του πατρικού, το μοντέλο προτίμησε ένα bar restaurant στους Αμπελόκηπους. Ο Ψωμόπουλος με την παρέα του βγήκε κι ενώ όλο το βράδυ την έπαιρνε τηλέφωνο, εκείνη δεν απαντούσε.

Έτσι, η ανδροπαρέα κανόνισε να πάει στο Κολωνάκι. Κι εκεί χαμηλά στην Κηφισίας είδε το αυτοκίνητο της (εξακολουθεί να οδηγεί χωρίς δίπλωμα) παρκαρισμένο. Ο νεαρός επιχειρηματίας έγινε έξω φρενών και την περίμενε μέχρι να βγει. Δεν θυμάμαι εκείνο το βράδυ είχε κρύο; Γιατί, η καλή του άργησε να κάνει την θεαματική έξοδο στο πλευρό ενός άλλου άνδρα. Για να μη στα πολυλογώ. Ο Ψωμόπουλος εκνευρίστηκε κι έκανε να την μαζέψει. Εκείνη αντέδρασε, τον ειρωνεύτηκε και το μπουκέτο έκλεισε το επεισόδιο. Η Αλεξανδράτου έκανε μήνυση για ξυλοδαρμό, αλλά λίγες μέρες μετά την απέσυρε. Τους λόγους μπορούμε να τους φανταστούμε.