Το μήνυμα του Λιδάκη μετά τη σύλληψη του!

12.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Λίγες μέρες μετά την περιπέτεια με τα ναρκωτικά που είχε ένας από τους πιο αγαπημένους και χαμηλών τόνων τραγουδιστής, Μανώλης Λιδάκης σπάει τη σιωπή του. Με ένα μήνυμα στην προσωπική του ιστοσελίδα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λίγες μέρες μετά την περιπέτεια με τα ναρκωτικά που είχε ένας από τους πιο αγαπημένους και χαμηλών τόνων τραγουδιστής, Μανώλης Λιδάκης σπάει τη σιωπή του. Με ένα μήνυμα στην προσωπική του ιστοσελίδα παραδέχεται εμμέσως τα δημοσιεύματα που εξαρχής μιλούσαν για τις δύσκολες στιγμές που περνούσε και την κατάθλιψη που είχε πέσει μετά από κάποια δυσάρεστα γεγονότα στη ζωή του.


Όταν ο άνθρωπος πονάει γιατί νιώθει ότι καταστρέφεται τότε η μοναξιά του είναι τραγική. Ουσιαστικά όμως δεν είναι έτσι διότι η αγάπη των ανθρώπων γίνεται τείχος που προστατεύει από την κακία. 'Ετσι βγαίνει από το πρόβλημα δυνατός και λογικότερος. Τελικά το ότι η αγάπη κάνει θαύματα πιστέψτε με ισχύει!

Απο καρδιάς
Μανώλης


Αυτό είναι το δεύτερο μήνυμα του Λιδάκη στην ιστοσελίδα του. Το πρώτο το είχε αναρτήσει, με το που επέστρεψε στην Αθήνα. Τότε, είχε γράψει ότι είναι καλά, ευχαριστώντας όλους όσοι τον αγαπούν και στηρίζουν. Και κυρίως τον απλό κόσμο. Ο γνωστός τραγουδιστής βρίσκεται στο σπίτι του στα νότια προάστια και προσπαθεί να ηρεμήσει. Αποφεύγει να μιλάει στο τηλέφωνο και με τους μόνους που έχει επαφή είναι οι στενοί του φίλοι. Και αυτούς διαβεβαιώνει ότι θα προσπαθήσει να συνέλθει, να ξεπεράσει τα προβλήματα και να επιστρέψει στο τραγούδι.

Λέγεται, μάλιστα, ότι έχει αποφασίσει να επισκεφθεί λίγες μέρες το Άγιο Όρος προκειμένου να βρει ηρεμία. Η περιπέτεια του ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν αστυνομικοί τον σταμάτησαν στον επαρχιακό δρόμο Λιβαδειάς - Κάστρου. Σε έλεγχο που του έκαναν βρήκαν στο αυτοκίνητο του μικροποσότητες ναρκωτικών και 59 χάπια. Ο Λιδάκης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος δεν τον έκρινε προφυλακιστέο, αφήνοντας τον ελεύθερο με όρους.