Οι celebrities πήγαν Μάλα

21.01.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, κατά το "καλό πράγμα αργεί να γίνει", μετά από μύριες αναβολές και αφού είχε αναχθεί στο must ερώτημα της πόλης "Πότε ξεκινάει η Μάλα", έγινε η πρεμιέρα του εν λόγω μιούζικαλ το Σάββατο, 19 Ιανουαρίου, και σημείωσε μεγάλη επιτυχία.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Κατά το "καλό πράγμα αργεί να γίνει", μετά από μύριες αναβολές και αφού είχε αναχθεί στο must ερώτημα της πόλης "Πότε ξεκινάει η Μάλα", έγινε η πρεμιέρα του εν λόγω μιούζικαλ το Σάββατο, 19 Ιανουαρίου, και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Στο πρώτο μεγάλο γεγονός της χρονιάς βρέθηκαν αρκετοί celebrities της πόλης, οι περισσότεροι φίλοι της Βίσση και λάτρεις τέτοιων θεαμάτων που συνοδεύονται από την απαραίτητη προβολή. Στο "Παλλάς" βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τη Ντόρα Μπακογιάννη και τον σύζυγο της Ισίδωρο Κούβελο, οι οποίοι δήλωσαν κατενθουσιασμένοι με την εμφάνιση της αγαπημένης τους φίλης.

Τον ίδιο ενθουσιασμό είχε και η Άννα Δρούζα που βρέθηκε στο θέατρο από νωρίς προκειμένου να τα πει με την Άννα με την οποία μάλιστα τον τελευταίο καιρό έχουν εξελιχθεί σε φίλες αγαπημένες, φίλες κολλητές. Γι αυτό άλλωστε, στο διάλειμμα η γνωστή παρουσιάστρια έσπευσε με τις σημειώσεις της ανά χείρας να της μεταφέρει τα σχόλια που ακούστηκαν στην αίθουσα και που ομολογουμένως ήταν ενθαρρυντικά και άκρως κολακευτικά. Στην πρεμιέρα, μεταξύ άλλων ήταν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος συνόδευσε την κόρη του Μαρία - Ελένη και τη Σοφία Καρβέλα, ο Κυριάκος Φιλίππου με τη σύζυγό του, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο Νίκος Μαστοράκης και ο Γιώργος Τσαλίκης.

Μάλιστα, ο τελευταίος σε μία επίδειξη γνώσεων ως φίλος του καλλιτεχνικού ζευγαριού Βίσση - Καρβέλα, στο διάλειμμα έλεγε στους παρευρισκομένους τη συνέχεια. Πως είναι κάτι "κακά" παιδάκια που άμα έχουν δει μια ταινία είναι ικανά να σου πουν το τέλος και να σου τη σπάσουν; Εκεί, ήταν σύσσωμες οι οικογένειες Βίσση - πλην της Λίας - και Καρβέλα με τη μάνα του συνθέτη να είναι συνέχεια στη γκρίνια εξαιτίας ενός σκισμένου παντελονιού. "Και τι είναι αυτό που φοράς; Τι θα πει ο κόσμος; Πρόσεξε μη βγεις έτσι πάνω στη σκηνή, θα γίνουμε ρεζίλι των σκυλιών". Μετά το τέλος της παράστασης ακολούθησε μπουφές στο φουαγιέ του θεάτρου, όπου εξελίχθηκαν οι συνηθισμένες σκηνές των σφιχταγκαλιασμάτων, των ασπασμών και των συγχαρητηρίων. Μόνο που αυτή τη φορά ήταν αληθινά. Ο Καρβέλας, να σημειώσω, μόλις τελείωσε η παράσταση πήρε το μπουφάν του και την έκανε για .. μέρη άγνωστα, ενώ επέστρεψε λίγο μετά τις 3.30 το πρωί, οπότε και αρκετοί από τους επισήμους είχαν πάρει το δρόμο για το σπίτι τους.