Τραγουδίστρια και η Μαίρη

21.01.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, ο Big που μας άφησε θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ο "Sing Brother". Κι αυτό διότι στους 12 που ήσαν μέσα στο Σπίτι, οι 6 έχουν ξεκινήσει φιλότιμες προσπάθειες για καριέρα τραγουδιστή ενώ οι υπόλοιποι περιμένουν την κατάλληλη στιγμή που θα ξεδιπλώσουν το πολύπλευρο ταλέντο τους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο Big που μας άφησε θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως "Singt Brother". Κι αυτό διότι στους 12 που ήσαν μέσα στο Σπίτι, οι 6 έχουν ξεκινήσει φιλότιμες προσπάθειες για καριέρα τραγουδιστή, ενώ οι υπόλοιποι περιμένουν την κατάλληλη στιγμή που θα ξεδιπλώσουν το πολύπλευρο ταλέντο τους. Αυτό συνέβη πρόσφατα με τη Μαίρη, όταν σε ένα σεργιάνι της στις πίστες της συμπρωτεύουσας με χαρά διαπίστωσε ότι αυτό που θέλει πιότερο είναι να γίνει κάποτε το "εθνικό μας αηδόνι".

Βέβαια, στην απόφαση αυτή βοήθησε και ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος ωσάν άλλος κυνηγός ταλέντων είδε στο πρόσωπο της Μαιρούλας μία ανερχόμενη τραγουδίστρια και μάλιστα του λαϊκού ρεπερτορίου καθότι διαθέτει μπάσα φωνή. Ο αοιδός σε μία ώρα τσακίρ κεφιού και ως καλλιτέχνης πίστας που σέβεται τον εαυτό του, έδωσε το μικρόφωνο στον υψηλό θαμώνα του μαγαζιού. Η Big Μαίρη αν και ξαφνιάστηκε από την κίνηση, έκανε να τραγουδήσει το γνωστό "Ρίτα, Ριτάκι". Το χαχανητό της παρέας της όμως ήταν τέτοιο που η δύσμοιρη νέα το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει ήταν το "Ρίτα". Ε, αυτό ήταν αρκετό για τον Τριαντάφυλλο και το μάνατζερ του για να της προτείνουν συνεργασία. Ειδικά, ο μάνατζερ της υποσχέθηκε μεγάλη καριέρα, αρχή γενομένης από ένα τραγούδι του που θα της δώσει να πει.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο κομμάτι ήταν να δοθεί σε μία άλλη ανερχόμενη αοιδό, τη Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία δυστυχώς θα πρέπει να περιμένει στην ουρά ... διότι προηγείται η Μαίρη. Η, δε, Big αφού πήρε καταφατική απάντηση στην ερώτηση "παιδιά, έχει λεφτά ο χώρος;", έδωσε το χέρι της και μια νέα συνεργασία είναι στα σκαριά. Σε αντίθεση με τη Μαίρη, η Ρέα βλέπει πιο ρομαντικά το θέμα τραγούδι. Η εν λόγω νέα αποφάσισε μετά από συνεννόηση με το Λευτέρη Πανταζή να αφήσει στην άκρη για λίγο τα σουτζουκάκια και τους γίγαντες στο φούρνο και να πει μαζί του ένα τραγουδάκι. Περισσότερες, ωστόσο, λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, αφού το καθοριστικό ραντεβού θα γίνει τις επόμενες μέρες.