Νέος έρωτας και για την Ράνια!

04.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Νέο έρωτα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου; Νέος έρωτας και για την Ράνια Θρασκιά. Γοητευτική ζωγράφο ο Γρηγόρης; Γοητευτικό οδοντίατρο η Ράνια. Όπως κατάλαβες, το πρώην ζευγάρι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Νέο έρωτα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου; Νέος έρωτας και για την Ράνια Θρασκιά. Γοητευτική ζωγράφο ο Γρηγόρης; Γοητευτικό οδοντίατρο η Ράνια. Όπως κατάλαβες, το πρώην ζευγάρι όχι μόνο τράβηξε χωριστούς δρόμους, αλλά ο καθένας βρήκε από νέο σύντροφο και μαζί τους «κοιτάνε μπροστά», όπως θα έλεγε και η Ράνια.

Βέβαια, ο Γρηγόρης έχει κάνει δημόσια εμφάνιση με τη νέα αγαπημένη του, έτσι για να την γνωρίσουμε εμείς οι φαν του και να σκάσουνε κάποιοι άλλοι, ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε. Μόνο που οι άλλοι δεν έσκασαν, αφού κυκλοφορούν κανονικά με το νέο αμόρε και δεν έχουν πρόβλημα να τους απαθανατίσει ο φακός. Ράνια και οδοντίατρος (ονόματι Ανδρέας Φωτόπουλος) δεν έχουν κάνει ακόμη δημόσια εμφάνιση, μιας και η σχέση τους μετράει μόνο λίγες μέρες και η Θρασκιά είναι λίγο επιφυλακτική σε αυτά.

Ωστόσο, βγαίνουν σε μαγαζιά των βορείων προαστίων και σε μία έξοδό τους τούς απαθανάτισε ο φακός. Η Ράνια γνώρισε τον Φωτόπουλου μέσω φίλων της (και της Σίσσυ Χρηστίδου) και ο οδοντίατρος από την αρχή έδειξε ενδιαφέρον. Η στενή πολιορκία του στο «οχυρό» Ράνια έφερε τελικά αποτελέσματα και οι δυο τους εδώ και 20 μέρες είναι ζευγάρι. Μάλιστα, φίλοι της παρουσιάστριας λένε ότι εκείνη είναι στα καλύτερα της και πολύ ενθουσιασμένη από τη γνωριμία της με τον οδοντίατρο. Άντε να αλλάξει και θεματολογία στην εκπομπή της, διότι πολύ κέρατο, ζήλια και χωρισμοί είχαν πέσει τελευταία.