"Γιατί αδικείτε τις Ελληνίδες εστεμμένες";

04.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Να επιστρέψει μία εστεμμένη μας από διεθνή διαγωνισμό και να παραδεχθεί ότι δίκαια δεν προκρίθηκε επειδή υπήρχαν καλύτερες από αυτές κι ας γκρεμιστούν όλοι οι φούρνοι της Αθήνας.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Να επιστρέψει μία εστεμμένη μας από διεθνή διαγωνισμό και να παραδεχθεί ότι δίκαια δεν προκρίθηκε επειδή υπήρχαν καλύτερες από αυτές κι ας γκρεμιστούν όλοι οι φούρνοι της Αθήνας. Κι αν δεν το παραδεχθεί (πράγμα επίπονο για μοντέλο), τουλάχιστον να μη μιλήσει για αδικίες, στημένα πράγματα και άσχημες που νίκησαν. Δεν μπορώ τις μουρμούρες και τα παράπονα καθόλου. Αν είναι να τους ιδρύσουμε ένα σύλλογο «παραπονεμένων και αδικημένων Ελληνίδων εστεμμένων» και να πηγαίνουν κατευθείαν εκεί να κάνουν τα παράπονά τους.

Το αυτό συνέβη με την «Μις Ελλάς», Κατερίνα Ευαγγελινού, η οποία το βράδυ του Σαββάτου δεν κατάφερε καν να μπει στην τελική 15αδα του διαγωνισμού «Miss World 2007», στην Κίνα. Το μοντέλο άμα επέστρεψε στα πάτρια εδάφη ήταν μες στην απογοήτευση, αφού η ίδια είχε πιστέψει ότι θα έμπαινε στην τελική 15αδα, τουλάχιστον. Της το είχαν πει εξάλλου και οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες. Κι αν στο πουν αυτές, αυτομάτως γίνεσαι... ακλόνητο φαβορί.

Ωστόσο, μεγάλη νικήτρια στον διαγωνισμό αναδείχθηκε η Κινέζα και είναι η πρώτη φορά που κοπέλα από την χώρα αυτή παίρνει παγκόσμιο τίτλο ομορφιάς και μάλιστα μέσα στη χώρα της, που επίσης για πρώτη φορά επέτρεψαν να διεξαχθεί διαγωνισμός ομορφιάς. Δε λέω, η Κινέζα είναι μία πολύ γλυκιά και ψηλή κοπέλα, αλλά η πρώτη θέση μάλλον ήταν υπερβολική. Υπήρχαν άλλες καλύτερες, όπως η Μις Βολιβία. Τι και η Κατερίνα Ευαγγελίνου; Τα παράπονα σου στο σύλλογο, όχι εδώ