Τρώει η Ελένη, αδυνατίζω εγώ!

05.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Θέλεις να χάσεις τα περιττά κιλά και σκέφτεσαι να πας σε διαιτολόγο; Κράτα τα λεφτά σου, τώρα που έρχονται και γιορτές, υπάρχει καλύτερος τρόπος να αδυνατίσεις. Εύκολος, ανέξοδος και σίγουρος.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θέλεις να χάσεις τα περιττά κιλά και σκέφτεσαι να πας σε διαιτολόγο; Κράτα τα λεφτά σου, τώρα που έρχονται και γιορτές, υπάρχει καλύτερος τρόπος να αδυνατίσεις. Εύκολος, ανέξοδος και σίγουρος. Ρώτα και μένα που έχω σουφρώσει βλέποντας την έγκυο Ελένη Μενεγάκη στον «Καφέ» της.

Τρώει η Ελένη τον αγλέουρα, αδυνατίζω εγώ, αφού με το τόσο φαί που ρίχνει η παρουσιάστρια κάθε πρωί, χορταίνω κι εγώ μαζί της. Για να καταλάβεις, όταν τελειώνει η εκπομπή της, πίνω δυο τρεις σόδες για να ξεφουσκώσω. Ταράτσα την κάνω κάθε μέρα. Και μπορεί στην αρχή να μην μπορούσα να βλέπω την Ελένη να κατασπαράζει τα σουτζουκάκια και τα γλυκά που έφτιαχνε η μαγείρισσα του «Καφέ», τώρα όμως που βλέπω τα... ευεργετικά αποτελέσματα, την παρακολουθώ μετά μανίας.

Τι θα κάνω όταν η Ελένη θα πάει να γεννήσει κι άμα τη επιστροφή της ξεκινήσει τη δίαιτα; Πάντως, και η ίδια έχει απορήσει με την περίπτωση της και κάθε φορά που κατασπαράζει φαγητά και γλυκά, νιώθει ενοχές. Άσε, που πιστεύει ότι τελευταία έχει φουσκώσει επικίνδυνα. Τώρα να της τη σπάσω λίγο; Φίλος μου καρδιακός, τίμιος κι αντικειμενικός είδε την Μενεγάκη το περασμένο Σάββατο να ψωνίζει σε σούπερ μάρκετ των βορείων προαστίων. Κι έκανε την ίδια παρατήρηση: έχει στρογγυλέψει. Εμ, που να πάνε τόσα σουτζουκάκια;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]