Η Σπιαρς έγινε 26, αλλά...

05.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Να ζήσεις Μπρίτνεϊ και χρόνια πολλά, μεγάλη να γίνεις και καλά μυαλά». Γιατί, τι άλλη ευχή μπορείς να κάνεις στην Σπίαρς τη μέρα των γενεθλίων της; Η πάλαι ποτέ «πριγκίπισσα της Ποπ»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Να ζήσεις Μπρίτνεϊ και χρόνια πολλά, μεγάλη να γίνεις και καλά μυαλά». Γιατί, τι άλλη ευχή μπορείς να κάνεις στην Σπίαρς τη μέρα των γενεθλίων της; Η πάλαι ποτέ «πριγκίπισσα της Ποπ» είχε πριν λίγες μέρες τα γενέθλια της και δύο είναι οι ειδήσεις που βγήκαν από το πάρτι που έκανε σε πολυτελή σουίτα ξενοδοχείου, στο Λος Άντζελες.

Η Μπρίτνεϊ όλη τη βραδιά ήταν νηφάλια και στο πάρτι καλεσμένη ήταν και η Πάρις Χίλτον! Το πρώτο μπορεί να οφείλεται στο ότι έκλεισε τα 26 της, οπότε είπε η αοιδός να σοβαρευτεί. Μπααα. Αυτό κι αν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Μπορεί το κορίτσι να μην είχε όρεξη εκείνο το βράδυ. Όσο για την Πάρις Χίλτον οι δύο πρώην φιλενάδες τα ξαναβρήκαν και η χαρά της Πάρις είναι απερίγραπτη.

Επιτέλους, θα έχει μία καλή παρέα να βγαίνει μαζί της τα βράδια. Αν και λέγεται πως η Χίλτον (που τελευταία προωθεί το στυλ της ώριμης κοπέλας, που ανακάλυψε τις φιλανθρωπίες) έβαλε στην Μπρίτνεϊ όρο να σταματήσει την «έκλυτη» ζωή, αν θέλει να κάνουν παρέα. Βγάλε τη σκούφια σου και βάρα με, ένα πράγμα. Και η Σπίαρς όμως είναι χαρούμενη που τα ξαναβρήκε με την Χίλτον και οι δύο φίλες κατέφθασαν αγκαλιασμένες στο πάρτι γενεθλίων. Όχι, εκεί δεν ήταν ο πρώην της Σπίαρς, Κέβιν Φεντερλέιν με τα δύο παιδιά τους. Μάλλον, πήρε στα σοβαρά τον τίτλο του «καλύτερου μπαμπά» που του έδωσαν και προτίμησε να μείνει στο σπίτι για να τον δικαιολογήσει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]