Ποιά ξελόγιασε τον Χάρισον Φορντ;

23.01.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, ο σοφός λαός λέει πως ο "έρως χρόνια δεν κοιτά, μόνο την πόρτα έρχεται και σου χτυπά". Το ίδιο και το αυτό συμβαίνει με τον Χάρισον Φόρντ ο οποίος τον τελευταίο καιρό ζει έναν μεγάλο έρωτα με τη συνάδελφό του Μίνι Ντράιβερ.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Ο σοφός λαός λέει πως ο "έρως χρόνια δεν κοιτά, μόνο την πόρτα έρχεται και σου χτυπά". Το ίδιο και το αυτό συμβαίνει με τον Χάρισον Φόρντ, ο οποίος τον τελευταίο καιρό ζει έναν μεγάλο έρωτα με τη συνάδελφό του Μίνι Ντράιβερ. Αυτός είναι πατημένα 59 κι αυτή ακόμη δεν έχει αγγίξει τα πρώτα -άντα. Ωστόσο, η λεπτομέρεια αυτή δε στάθηκε ικανή να τους στερήσει τη μεγάλη χαρά που μπορούν να νιώσουν μόνο δύο ερωτευμένα πιτσουνάκια.

Από τη μέρα που έγιναν ζευγάρι είναι αχώριστοι ή σχεδόν αχώριστοι καθότι υπάρχουν και μέρη, όπως οι τουαλέτες, που αναγκαστικά πηγαίνει ο καθένας μόνος του. Στις εξόδους δεν κάνουν καμία προσπάθεια να κρύψουν τον έρωτα τους και όλη την ώρα είναι συνέχεια μέσα στα μέλια, τα χάδια και τα φιλιά. Τα μόνα διαλείμματα που γίνονται -αναγκαστικά- είναι για να βάλουν μια μπουκιά φαΐ ... που στο τέλος πάντα κρυώνει. Ωστόσο, τις επίσημες εξόδους τύπου "Χρυσές Σφαίρες" τις αποφεύγουν σαν "το διάολο το λιβάνι", διότι είναι πολύ νωρίς να εκτεθεί ο έρωτας τους στα φώτα της δημοσιότητας.

Πάντως, οι φίλοι του Χάρισον έχουν να λένε για την ... ήττα που έχει φάει με τη Ντράιβερ και πόσο πολύ έχει αλλάξει ο χαρακτήρας του. Εκεί, που μετά το διαζύγιο του δεν είχε αφήσει "θηλύκια γάτα" του Χόλιγουντ που να μην τη φλερτάρει τουλάχιστον, τώρα δεν έχει μάτια πάρα μόνο για τη Μίνι. Αφού να φανταστείς κάθε φορά που αυτός ωσάν ερωτευμένος Ρωμαίος μιλάει για την καλή του, αυτοί τον πιάνουν να δουν μπας κι έχει ανεβάσει πυρετό, αλλά τίποτε. Είναι μια χαρά ερωτευμένος, όπως άλλωστε και η νεαρή ηθοποιός.