Αναβάλλουν τα σχέδια για οικογένεια Σκλεναρίκοβα - Καρεμπέ

23.01.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, αποχή από τα συζυγικά καθήκοντα ως προς την...τεκνοποίηση θα κάνει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Κριστιαν Καρεμπέ. Ο λόγος είναι απλός, λογικός και το συναντάς σε όλα τα φυσιολογικά σύγχρονα ζευγάρια: οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της συζύγου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αποχή από τα συζυγικά καθήκοντα ως προς την...τεκνοποίηση θα κάνει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Κριστιαν Καρεμπέ. Ο λόγος είναι απλός, λογικός και το συναντάς σε όλα τα φυσιολογικά σύγχρονα ζευγάρια. Η σύζυγος Αντριάνα Σκλεναρίκοβα δέχτηκε πριν λίγο καιρό μία άκρως δελεαστική πρόταση από την εταιρεία "Wonderbra" για ανανέωση του συμβολαίου της, υπό έναν όρο: να μη μείνει έγκυος για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στην αρχή η πρόταση την έσκιαξε: "Μα πως μου ζητούν κάτι τόσο απάνθρωπο", στη συνέχεια όμως που είδε πιο ήρεμα το θέμα κατάλαβε πως πρόκειται για μία επαγγελματική πρόκληση. Άσε, που με την εν λόγω εταιρεία έγινε διάσημη στο ευρύ κοινό, οπότε θα ήταν αν μη τι άλλο αχαριστία να τους...γυρίσει την πλάτη. Σάμπως, την πήραν τα χρόνια και δε θα προλάβει να κάνει παιδί άμα πει ότι θέλω να αποκτήσω ένα;

Έτσι, πήγε βρήκε τον σύζυγο και με μία φράση του περιέγραψε το θέμα στην πραγματική του διάσταση. "Είναι πολλά τα λεφτά Κριστιάν" του είπε και αυτός μπήκε στο νόημα. Ωστόσο, είχε κάποιες αμφιβολίες αφού ποτέ δεν είχε κρύψει την επιθυμία να γίνει σύντομα πατέρας. Έβλεπε και τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό με τα παιδιά τους, πότε στις προπονήσεις, πότε σε κάτι γιορτές που διοργάνωσε ο σύλλογος τα Χριστούγεννα, πότε σε συνεστιάσεις στα Goody's, ήρθε και πόθησε κάτι ανάλογο. Η Αντριάνα στη συνέχεια του παρέθεσε τα επιχειρήματα της "’μα αν δε δουλέψουμε τώρα που είμαστε νέοι πότε θα το κάνουμε" και "Με αυτή τη δουλειά θα παραμείνω στις top του κόσμου" και το καλύτερο που πάντα πιάνει "Στο κάτω, κάτω δε θες το καλύτερο για τη γυναικούλα σου;". Ο Κριστιάν και βέβαια το θέλει, ενώ δεν ξεχνά ότι η καλή του συμφώνησε στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και κατ' επέκταση στη μετακόμιση τους στην Ελλάδα. Οπότε από κοινού αποφάσισαν πως το παιδί μπορεί να περιμένει.