Χωρίς τέλος η περιπέτεια της Ζυγούλη

24.01.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, την κακή της τύχη και το άτιμο το ριζικό της αναθεματίζει η Κάτια Ζυγούλη. Η περιπέτεια που πέρασε πρόσφατα με τα μάτια εξαιτίας της περίφημης πια φωτογράφησης την έφερε πίσω επαγγελματικά καθώς αναγκάστηκε να ακυρώσει όλες τις δουλειές της.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Την κακή της τύχη και το άτιμο το ριζικό της αναθεματίζει η Κάτια Ζυγούλη. Η περιπέτεια που πέρασε πρόσφατα με τα μάτια εξαιτίας της περίφημης πια φωτογράφησης την έφερε πίσω επαγγελματικά καθώς αναγκάστηκε να ακυρώσει όλες τις δουλειές της. Κι εντάξει μια, δυο επιδείξεις κι άλλες τόσες φωτογραφήσεις είναι μεν χάσιμο χρημάτων, δεν είναι όμως και το...τέλος του κόσμου.

Αυτό θα "έρθει" για την Κάτια αν δε συμμετάσχει τελικά στη διαφήμιση γιαουρτιού με τον Τζόρτζ Κλούνεϊ. Γιατί έχε υπόψη σου ότι υπάρχει και αυτή η περίπτωση, αφού η θεραπεία θα διαρκέσει καμιά δεκαριά μέρες ακόμη, ενώ και μετά θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική. Στην ιδέα και μόνο να μη μπορέσει να πάρει μέρος στο κάστινγκ της κόβονται τα πόδια, με τους φίλους της να τη συμβουλεύουν να ψάξει να βρει αυτόν που τη "μούντζωσε" και τη βρήκε τέτοια λαχτάρα. Η Κάτια που δεν πιστεύει σε μούντζες και πράσινα άλογα, ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές του γιατρού ελπίζοντας σε γρήγορη αποθεραπεία.

Τα μηνύματα που έρχονται μπορώ να πω ότι είναι κομμάτι αισιόδοξα, καθώς τα εγκαύματα που έπαθε ήταν δευτέρου βαθμού και μπορούν εύκολα να αποκατασταθούν. Για το αν μαζί με την Εβελίνα Παπαντωνίου κάνουν μήνυση στη Μάρα Δεσύπρη, που ήταν και η φωτογράφος της μαύρης εκείνης μέρας, δεν είναι γνωστό. Λέγεται ότι η Ζυγούλη έχει πέσει σε πολύ μεγάλη περισυλλογή για το τι θα κάνει καθότι με τη Δεσύπρη τυγχάνουν φίλες και μάλιστα αγαπημένες. Κάποιοι...καλοθελητές επιμένουν να μην αφήσει το θέμα να περάσει στο ντούκου, αλλά αυτή προβληματίζεται, να εφαρμόσει το...φίλος έδωσε σε φίλο τριαντάφυλλο με κρίνο;