Το τραγούδι της Μαίρης και του Προ

25.01.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, η μεγάλη ώρα που ο ελληνικός λαός θα μάθει επιτέλους τι συνέβη ανάμεσα στη Μαίρη και τον Πρόδρομο, όπως φαίνεται πλησιάζει. Η ξανθιά Big, η οποία άπλωσε τα...πλοκάμια του πολύπλευρου ταλέντου της και στο πεντάγραμμο, μέσα από τους στίχους ενός τραγουδιού θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η μεγάλη ώρα που ο ελληνικός λαός θα μάθει επιτέλους τι συνέβη ανάμεσα στη Μαίρη και τον Πρόδρομο, όπως φαίνεται πλησιάζει. Η ξανθιά Big, η οποία άπλωσε τα ... πλοκάμια του πολύπλευρου ταλέντου της και στο πεντάγραμμο, μέσα από τους στίχους ενός τραγουδιού θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Στο άσμα, που αν κρίνουμε τη σχέση των δύο νέων θα είναι ένα πικραμένο καψουροτράγουδο, θα γίνεται ειδική μνεία στο κοτέτσι και στο περίφημο διάστημα "7 με 8 το πρωί".

"Στο κοτέτσι, στο κοτέτσι ήσουνα πολύ πιο σέξι. Μου είχες πάρει τα μυαλά, αχ βρε Σκοπελίτη κερατά. Με τις κότες κο, κο, κο μ' έβλεπες και έλεγες Μαίρη πω, πω,πω". Το γράψιμο του τραγουδιού έχει αναλάβει ο Θόδωρος Μακρίδης - γράφει τραγούδια και για τον αοιδό Τριαντάφυλλο - ενώ θα φέρει τον τίτλο "Τα μυστικά του Big Brother". Αν σου γεννάται η όποια ελπίδα ότι τα εν λόγω μυστικά θα αναφέρονται και στα...άπλυτα των υπολοίπων "είμαστε απλά φίλοι" Δώρας - Χρήστου και Ντίνου - Κατερίνας, ξέχασε τη. Η φέρελπις αοιδός ξεκαθαρίζει ότι το τραγούδι θα μιλάει μόνο για τη δική της σχέση, διότι την Ελλάδα την ενδιαφέρει τι έκανε αυτή με τον Προ και όχι πως αντέδρασε ο Ντίνος όταν είδε την Κατερίνα για 677η φορά με το σουτιέν.

Ο δημιουργός του άσματος σκοπεύει να το κάνει μπιτάτο προκειμένου να παίζεται σε όλα τα κλαμπ της χώρας. Να πας δηλαδή στο "Plus Soda" και να βλέπεις τον 18χρονο με το μοβ μαλλί και το σκουλαρίκι στο κάτω χείλι να τραγουδάει "Αχ βρε Πρόδρομε μπαγάσα, για τα μάτια της Αγνής φέρθηκες πρόστυχα της αλληνής". Η Μαίρη, πάντως, δηλώνει ενθουσιασμένη για το τραγούδι και δηλώνει πως έτσι θα αποκαταστήσει την τιμή τη δική της και τη μητέρας της. Μετά αφού τα καταφέρει θα σβήσει το όνομα Πρόδρομος εντελώς από τη μνήμη της.