Πάει για δεύτερο διαζύγιο ο Κόστνερ

25.01.2002
Αγαπημένη μου Όλγα, ο πλέον "αφερέγγυος" άνδρας για γάμο είναι ο Κέβιν Κόστνερ καθώς η αδυναμία που δείχνει για τα ... μισοφόρια κοντεύει να του στοιχίσει ένα δεύτερο διαζύγιο. Ο γάμος του με την Κριστιν Μπομγκαρντεν περνάει σοβαρή κρίση λόγω των τσιλιμπουρδίσματων του.
Αγαπημένη μου Όλγα,


Από δω και στο εξής όταν ο Κέβιν Κόστνερ κάνει πρόταση γάμου σε μία γυναίκα λέγοντας "Αγάπη μου, θέλω να με παντρευτείς και να περάσουμε μαζί το υπόλοιπο της ζωής μας", είναι λιγότερο πιστευτός από τον Μπιν Λάντεν όταν σε διάγγελμα του στον αμερικανικό λαό υπόσχεται: "Φίλοι Αμερικάνοι, δεν πρόκειται να ξανακάνω τρομοκρατική επίθεση εναντίον σας. Θέλω να γίνω Αμερικανός πολίτης και να ζήσω σε μία φάρμα στο Τέξας". Η αφερεγγυότητα στο πρόσωπο του Κέβιν δεν είναι τυχαία και δεν έγινε επειδή κάποιος κακός άνθρωπος ξύπνησε μιαν ωραία πρωία και είπε "θέλω να ρίξω λάσπη στον Κόστνερ γιατί μου τη σπάει". Την προκάλεσε μόνος του με τις γυναικοδουλειές που ως φαίνεται του έχουν κοστίσει...δύο γάμους.

Τα τελευταία νέα που έρχονται από το Χόλιγουντ αναφέρουν ότι ο εν λόγω ηθοποιός αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τη δεύτερη σύζυγο του, Κριστιν Μπομγκαρντεν, επειδή αυτή δεν άντεχε άλλο τα τσιλιμπουρδίσματά του. Η δύσμοιρη κοπέλα - ετών 27 παρακαλώ και ... μπουκιά και συγχώριο κατά κοινή ομολογία - στις αρχές με υπομονή και αγάπη μάζευε τον καλό της από τις φούστες που έτρεχε ξωπίσω, όμως σιγά, σιγά βαρέθηκε η ψυχή της και είπε να φύγει. Πρώτα του έθεσε το γνωστό τελεσίδικο "Αν δεν κόψεις το τσιλιμπούρδισμα, αλιβερντέτσι Ρόμα. Εμένα ξέχασε με", όμως εκείνος λες και πάσχει από την ανίατη ασθένεια του...φουστανιού, συνέχισε ακάθεκτος.

Η Κριστίν τότε, μάζεψε τα μπογαλάκια της κι έφυγε από το σπίτι. Ο Κέβιν, ο οποίος δεν πίστεψε ούτε μία στιγμή ότι η αγαπημένη του θα κάνει πραγματικότητα τις απειλές του, τρομοκρατημένος έπεσε στα γόνατα της ζητώντας άφεση αμαρτιών. Αυτή δεν ήρθε ακριβώς, αλλά συμφώνησαν να μείνουν ένα διάστημα χώρια προκειμένου να δουν τι θέλουν πραγματικά. Βλέπεις, ο Κέβιν δε θέλει να του βγει η ρετσινιά του "μέγα μοιχού" στα δικαστήρια που πάει για τα διαζύγια, αφού και η πρώτη σύζυγος τον χώρισε για τον ίδιο λόγο. Την είχε κάνει...τάρανδο!