Η επανεμφάνιση του Τσάκα

28.01.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, μέρες είχαμε να ακούσουμε για τον περιβόητο Τσάκα με αποτέλεσμα ο ελληνικός λαός να νιώθει ένα απέραντο κενό. Για να καταλάβεις το μέγεθος του προβλήματος, αν γινόταν αυτή τη στιγμή μια δημοσκόπηση, στην ερώτηση: Τι είναι αυτό που λείπει από τη ζωή σας, θα έβγαινε παμψηφεί η θρυλική καράφλα του Γιώργου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέρες είχαμε να ακούσουμε για τον περιβόητο Τσάκα με αποτέλεσμα ο ελληνικός λαός να νιώθει ένα απέραντο κενό. Για να καταλάβεις το μέγεθος του προβλήματος, αν γινόταν αυτή τη στιγμή μια δημοσκόπηση, στην ερώτηση: Τι είναι αυτό που λείπει από τη ζωή σας, θα έβγαινε παμψηφεί η θρυλική καράφλα του Γιώργου. Ευτυχώς, το Σαββατοκύριακό που μας πέρασε, ο Τσάκας αποφάσισε να βγει από το σπίτι του και παίρνοντας μαζί του μία τηλεοπτική κάμερα, πήγε να διασκεδάσει όπως όλος ο κόσμος. Μαζί του είχε και την Άννια, η οποία τείνει να εξελιχθεί σε απαραίτητο αξεσουάρ του.

Εκεί στο κλαμπ - το μεγαλύτερο της πόλης - ο Γιώργος με την παρέα του διασκέδασε μέχρι πρωίας, χορεύοντας, πίνοντας και τραγουδώντας. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που ανέβαινε στην μπάρα επιδεικνύοντας τις, ουκ ολίγες, χορευτικές του ικανότητες. Εκεί που διέπρεψε ήταν στο τσιφτετέλι, αν και η κοινή γνώμη επιμένει πως θα τα πήγαινε καλύτερα αν δεν δυσκόλευαν την κίνηση του τα παραπανίσια κιλά που έχει βάλει στην κοιλιά, το τελευταίο διάστημα. Εμ, τι να σου κάνει ο άνθρωπος με τόσα τραπεζώματα από θείες και συμπεθέρια. Πολλά χειροκροτήματα απέσπασε τη στιγμή που - πάντα πάνω στη μπάρα - χόρεψε το περίφημο πια "Τραγούδι της Ρέας" ήτοι, "Τι σου κάνα και πίνεις".

Τα μάτια βούρκωσαν και πολλοί φαν του παιγνιδιού ενθυμούμενοι την πονεμένη εκείνη Κυριακή, έσπευσαν να πιουν σφηνάκια για να σβήσουν τον πόνο τους. Η μόνη που δε συγκινήθηκε ήταν η Άννια, η οποία όλο το βράδυ καμάρωνε τον αγαπημένο της, ενώ του αφιέρωνε και διάφορα άσματα. Την "Κραυγή" της Βίσση, "Το κοριτσάκι" της Βανδή και της... "Γερακίνας το γιο" επειδή το εν λόγω τραγούδι της θυμίζει ιδιαίτερα τον καλό της. Ειδικά, στο σημείο που αυτός με τα χέρια ψηλά, τις μασχάλες μούσκεμα στον ιδρώτα και σε στάση "Άτιμη μοίρα, γιατί με χτυπάς αλύπητα", η Άννια κατασυγκινημένη φιλούσε με πάθος τον αρραβωνιαστικό της ευχαριστώντας την καλή της τύχη που έφερε στο δρόμο της αυτό το παλικάρι. Ο Τσάκας, θα παραμείνει και τις επόμενες μέρες στη Βέροια ενώ είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει στην Αθήνα να δοθεί στο κοινό του, προτού αυτό τον λησμονήσει και στη θέση του ξαναβρεί για λαϊκό ήρωα τον...Απόστολο Γκλέτσο.