Γιούχαραν τη Μαίρη

29.01.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, να σβήσει από τη μνήμη της το περασμένο Σάββατο, προσπαθεί η Μαίρη του Big. Η νεαρά την "καταραμένη" εκείνη μέρα πήρε έναν φίλο της και πήγαν στα Village . Η ταινία είχε αρχίσει, όμως, η Μαίρη στο όνομα της δημοσιότητας μπήκε κατόπιν εορτής και πήγε να κάτσει όπου αυτή βολευόταν με αποτέλεσμα να την πάρουν με τις...τομάτες.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Να σβήσει από τη μνήμη της το περασμένο Σάββατο, προσπαθεί η Μαίρη του Big. Η νεαρά την καταραμένη - όπως αποδείχθηκε - εκείνη μέρα πήρε έναν φίλο της και πήγαν στα Village για να δουν τον Τζόνι Ντεπ στην "Επιστροφή από την κόλαση". Ο εν λόγω ηθοποιός είναι ο αγαπημένος της Μαιρούλας, η οποία από την ώρα που αποφάσισαν ποια ταινία θα δουν, πετούσε από τη χαρά της. "Είχα πολύ καιρό να δω έτσι το παιδί μου", φέρεται να δήλωσε συγκινημένη σε φιλικό της πρόσωπο η μαμά Σκόρδου.

Η διαδρομή για το σινεμά αποδείχθηκε πολύωρη και πολύ δύσκολη. Όσοι οδηγοί έπαιρναν πρέφα πως στο διπλανό αυτοκίνητο ήταν η ξανθιά νέα, σταματούσαν επί τόπου και χτυπώντας το παράθυρό της, της ζητούσαν με δάκρυα στα μάτια ένα αυτόγραφο. Το αλαλούμ αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ζευγάρι να φτάσει καθυστερημένα και η ταινία να είχε αρχίσει. Η Μαίρη που αδυνατούσε να πιστέψει πως δεν θα έβλεπε τον αγαπημένο της Τζόνι, ζήτησε από την ταξιθέτρια, στο όνομα της δημοσιότητας, να της επιτρέψει την είσοδο. "Ρε, ξέρεις ποια είμαι εγώ; Πως με λένε και η σκούφια μου από πού κρατάει;" ρώτησε την έκπληκτη κοπέλα. "Όχι, ποια είσαι" τόλμησε να ρωτήσει αυτή που απ' ότι φάνηκε δεν έβλεπε Big Brother. "Η Μαίρη του Big" της απάντησε και προτού γίνει μία...πανβιλατζική σύρραξη της επετράπηκε η είσοδος στην αίθουσα.

Εκεί, η Μαίρη - και πάλι στο όνομα της δημοσιότητας - πήγε και κάθισε στη μέση παρόλο που το εισιτήριο της ήταν για τις πρώτες θέσεις. Δεν πρόλαβε, όμως, να πιάσει ψιλή κουβεντούλα με το συνοδό της και μία παρέα τη σήκωσε κακήν κακώς. "Εδώ καθόμαστε εμείς" της είπαν ευγενικά κι εκείνη με μία φυσικότητα τους απάντησε "Ναι αλλά εγώ είμαι η Μαίρη". Κατά το....δεν πα να είσαι και η Δάφνη Σημίτη, την έστειλαν κακήν κακώς από κει που ήρθε. Αυτή ακάθεκτη πήγε κάθισε μια θέση παραπίσω. Δυστυχώς, ούτε τότε στάθηκε τυχερή, αφού μια άλλη παρέα τη σηκώσε άρον, άρον "Μαντάμ εδώ είναι η θέση μας" της είπαν και αυτή έκανε να δώσει τις ίδιες εξηγήσεις. Δεν πρόλαβε, όμως, διότι η ταινία ξεκινούσε και το πλήθος φώναζε δυνατά "Πάρε κυρά μου τον Πρόδρομο κι άντε κάτσε στη θέση σου". Να διευκρινίσω ότι η Μαίρη δεν είχε βγει ραντεβού με τον Σκοπελίτη. Απλά, ο συνοδός της έτυχε να πλασάρει το λουκ "Ο Πρόδρομος μετά το κούρεμα by Tsakas". Μετά από το γιουχάισμα η ξανθιά Big, εκνευρισμένη που στην Ελλάδα του 2002 δεν εκτιμούν τις διασημότητες, πήρε το συνοδό της και την έκαναν για κάνα κλαμπ των Αθηνών, αφού εκεί όλο και κάποιος θα σηκωθεί να παραχωρήσει τη θέση του στην ... αφεντιά της.