Η Λαζοπούλου αναζητά δουλειά στην Κύπρο

29.01.2002
Αγαπημένη μου Όλγα, μεγάλα ζόρια ως εκπρόσωπος του πενταγράμμου περνάει τον τελευταίο καιρό η Ίνα Λαζοπούλου. Το πρώην μοντέλο και φέρελπις αοιδός παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλε προκειμένου να βρει μια πίστα να ανέβει να παρουσιάσει το show της, δεν κατάφερε τίποτε, αφού όλες οι πόρτες ήταν κλειστές.
Αγαπημένη μου Όλγα,


Μεγάλα ζόρια ως εκπρόσωπος του πενταγράμμου περνάει τον τελευταίο καιρό η Ίνα Λαζοπούλου. Το πρώην μοντέλο και φέρελπις αοιδός παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλε προκειμένου να βρει μια πίστα να ανέβει να παρουσιάσει το show της, δεν κατάφερε τίποτε, αφού όλες οι πόρτες ήταν κλειστές. Όχι ότι οι επιχειρηματίες έχουν κάτι μαζί της ή ότι δεν εκτιμούν το ταλέντο που διαθέτει, απλά τα μεγαλόπνοα σχέδια της ήταν πολύ δύσκολο να φιλοξενηθούν στα κέντρα τους είτε αυτά είναι της Αθήνας είτε της Θεσσαλονίκης είτε κάποια "πολιτιστικά κέντρα" της επαρχίας.

Ωστόσο, η Ίνα δεν το έβαλε κάτω και αποφασισμένη να τέρψει το φιλοθεάμον κοινό της, αναζήτησε την τύχη της στην Κύπρο. Άλλωστε στο παρελθόν έχει αποδειχθεί περίτρανα πως η Μεγαλόνησος ξέρει να εκτιμά τον καλό καλλιτέχνη, όπως οι Κρητικοί το καλό λάδι. Οι εμφανίσεις της στο νησί συνοδεύτηκαν από απόλυτη επιτυχία και όπως είπε η ίδια, οι επιχειρηματίες των κέντρων, όπου εμφανίστηκε κατενθουσιασμένοι από την κοσμοσυρροή, της έδωσαν ως bonus 8 εκατομμύρια. Τώρα, βρίσκεται στην Αθήνα και μέσω φίλων, γνωστών και αγγελιών, κάνει κάποιες προσπάθειες, μπας και βρει καμιά πίστα να στεγάσει το πρόγραμμα που παρουσίασε στην Κύπρο. Μέχρι στιγμής, η αναζήτηση της δεν έχει φέρει αποτελέσματα κι εκεί που η Λαζοπούλου πήγε να πάθει μια κατάθλιψη, της ήρθε νέα πρόταση από τη Μεγαλόνησο να εμφανιστεί στα μέσα του Φεβρουαρίου. Όχι, δηλαδή ... που τέτοιο ταλέντο θα έμενε χαμένο.