Νέος έρωτας για τον Καρβέλα

29.01.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, το φθόνο των περισσότερων ανδρών της χώρας έχει προκαλέσει ο Νίκος Καρβέλας. Ο γνωστός συνθέτης με το που χώρισε από τη Χριστίνα Αναγνωστοπούλου, βρήκε αμέσως αντικαταστάτρια, επίσης ξανθιά και νεαράς ηλικίας, την ηθοποιό Ζέτα Δούκα.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Το φθόνο των περισσότερων ανδρών της χώρας έχει προκαλέσει ο Νίκος Καρβέλας. Ο γνωστός συνθέτης με το που χώρισε από τη Χριστίνα Αναγνωστοπούλου, βρήκε αμέσως αντικαταστάτρια, επίσης ξανθιά και νεαράς ηλικίας. "Μα είναι να μην τα...παίρνουμε; Εμείς κάνουμε αμάν και πώς να βρούμε μία που να κυκλοφορείται και αυτός πάει και καπαρώνει..", σχολίασε ένας 30αρης σαφώς γοητευτικότερος του Καρβέλα, μόλις έμαθε τα καθέκαστα. Την ίδια άποψη, "για το που πάει και τις βρίσκει", φαίνεται πως έχουν κι άλλοι πολλοί.

Ωστόσο, ο εν λόγω συνθέτης δε δυσκολεύεται στην ανεύρεση συντρόφου, αφού κατά μία απίστευτη σύμπτωση, αυτές βρίσκονται στο διάβα του. Η τελευταία του κατάκτηση, η Ζέτα Δούκα είναι ηθοποιός στο επάγγελμα και συμμετέχει στο θίασο της "Μάλα". Εκεί αναπτύχθηκε το λαβ στόρι και η σχέση τους μετατράπηκε σε έρωτα φλογερό. Πρώτα, όμως, ο Καρβέλας, ως σωστό αρσενικό που είναι, έδωσε τέλος στην τρίχρονη σχέση με τη Χριστίνα Αναγνωστοπούλου. Με την αοιδό το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζαν πολλά προβλήματα και οι τσακωμοί τους είχαν γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο.

"Καλημέρα" του έλεγε αυτή, "Άντε χάσου" της απαντούσε εκείνος. Βέβαια, η ένταση που δημιουργήθηκε είχε μία βάση, αφού πολύ σπάνια βλεπόντουσαν. Ο Καρβέλας είχε απορροφηθεί με τις πρόβες της Μάλα και η Χριστίνα είχε αφιερώσει όλο της το "είναι" στην προώθηση του νέου της δίσκου και τις εμφανίσεις στο Romeo. Κατά το...μάτια που δε βλέπονται εύκολα ξεχνιούνται, οι δυο τους κατόπιν ωρίμου σκέψεως πήραν τη μεγάλη απόφαση: "Θα χωρίσουμε τα τσανάκια μας ωσάν δύο καλά φιλαράκια". Όπερ και εγένετο. Για να καταλάβεις, πιο πολύ βλέπονται τώρα που είναι χώρια, παρά όταν μοίραζαν το ίδιο σπιτικό. Όσον αφορά τη Δούκα, η σχέση τους μπορεί να είναι πολύ φρέσκια, όμως, λένε πως έχουν μπει γερά θεμέλια για το μέλλον. Να, ας πούμε η νέα αγαπημένη έχει πιάσει κολλητηλίκια με την κόρη του Καρβέλα, Σοφία με την οποία αρκετές φορές αρέσκονται σε κρεπαλιάσματα στα διάφορα κλαμπ των Αθηνών. Αλλά και η Άννα Βίσση έχει τις καλύτερες εντυπώσεις για τη Δούκα δίνοντας την ... ευχή της.