Μπάστα: "Η Ζέτα πνίγει το κουνέλι"!

18.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όταν ακούς ότι τσακώθηκαν η Σάσα Μπάστα με την Ζέτα Θεοδωροπουλου, φαντάζεσαι τις δύο να πιάνονται extension με extension και να μην αφήνει η μία στην άλλη τούφα για τούφα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όταν ακούς ότι τσακώθηκαν η Σάσα Μπάστα με την Ζέτα Θεοδωροπουλου, φαντάζεσαι τις δύο να πιάνονται extension με extension και να μην αφήνει η μία στην άλλη τούφα για τούφα. Έλα, όμως, που στην περίπτωση τους δεν ίσχυσαν τα ευκόλως εννοούμενα, καθότι τα δύο κορίτσια είναι απρόβλεπτα. Ειδικά, η Σάσα, η οποία πλέον είμαι πεπεισμένη ότι ξέρει πώς να διαχειρίζεται έναν καβγά. Και πώς ένα κουνέλι να το κάνει νούμερο ένα φονικό όπλο!

Όπως κυκλοφορεί, Σάσα και Ζέτα τσακώθηκαν άγρια για μία θέση στην πίστα των «Μασκών». Αν έχω καταλάβει καλά, η Θεοδωροπούλου τραγουδούσε εκεί, αλλά ήρθε το «άγριο» Μπάστα και πήρε τη θέση της. Η ξναθιά με το κουνέλι συνέχιζε να πηγαίνει στο μαγαζί. Η διάδοχός της ισχυρίστηκε ότι εκείνη την κορόιδευε και όταν ζήτησε να την πετάξουν έξω, εκείνη αντιστάθηκε. Κάπου εκεί ξεκίνησε ο τσακωμός, όπου πάνω στον πανικό βουτάει η Σάσα το κουνέλι και το φέρνει κολάρο στην ξανθιά.

Τι να πω. Λυπάμαι το έρμο το ζωντανό, που του έλαχε να γίνει pet της Θεοδωροπούλου. Καλύτερα στιφάδο, παρά αυτή η ζωή. Η Μπάστα το πρωί της Τετάρτης ήταν καλεσμένη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και μίλησε για το επεισόδιο. Είπε ότι η Ζέτα της έστελνε υβριστικά μηνύματα στο facebook, ενώ έλεγε ότι έχει στενές σχέσεις με τα αφεντικά του μαγαζιού. Άκου εκεί. Εννοείται ότι η Μπάστα διέψευσε τα πάντα, αποκαλύπτοντας ότι η Θεοδωροπούλου έχει στενές σχέσεις με τα αφεντικά. Όχι, δεν θα μου κάψουν αυτές τα ελάχιστα εγκεφαλικά κύτταρα. Αλλά παραδέχομαι ότι μου άρεσε η ατάκα της Μπάστα (και να είσαι σίγουρος ότι ανοίγει έναν... ενδιαφέρον κύκλο) ότι η Ζέτα όχι μόνο φωτογραφίζεται με το κουνέλι, αλλά το πνίγει κιόλας....