Τι είπε η Τρέμη και τους άφησε κάγκελο;

20.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με διαφορά η Όλγα Τρέμη είναι το αγαπημένο μου τηλεοπτικό πρόσωπο. Όχι για τον τρόπο που παρουσιάζει τις ειδήσεις, διότι (κι αυτό να μείνει μεταξύ μας) εγώ ειδήσεις βλέπω μόνο του Star.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με διαφορά η Όλγα Τρέμη είναι το αγαπημένο μου τηλεοπτικό πρόσωπο. Όχι για τον τρόπο που παρουσιάζει τις ειδήσεις, διότι (κι αυτό να μείνει μεταξύ μας) εγώ ειδήσεις βλέπω μόνο του Star. Γιατί όπως ξέρεις, πρώτα σου βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι, που στην περίπτωση μου είναι το κουτσομπολιό.

Η Τρέμη, λοιπόν, είναι η αγαπημένη μου για έναν και μοναδικό λόγο... είναι η μόνη ακομπλεξάριστη γυναίκα της τηλεόρασης και της showbiz γενικότερα. Έκανε το καλοκαίρι τις... περιποιήσεις προσώπου (όχι με μάσκα και πίλινγκ), βγήκαν όλοι να την χτυπήσουν λέγοντας κακίες και γράφοντας βλακείες κι εκείνη τι έκανε; Παραδέχτηκε με έξυπνο τρόπο ότι «ναι έκανα παρεμβάσεις στο πρόσωπό μου».

Και τώρα, η δημοσιογράφος του Mega ξαναχτυπάει με μία.... δολοφονική ατάκα αυτή τη φορά. Το πρωί της Παρασκευής, η Τρέμη μαζί με τους Παύλο Τσίμα, Γιάννη Πρετεντέρη και Αντώνη Λιάρο βρέθηκαν στο «Κοινωνία Ώρα Mega» για τον εορτασμό των 20 χρόνων του καναλιού. Στο επετειακό προβάλλονταν τρέιλερ, όπου εμφανιζόταν ο κάθε δημοσιογράφος του καναλιού και η πορεία του στο σταθμό όλα αυτά τα χρόνια.

Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι σχόλια του τύπου «Πως ήμασταν και πώς γίναμε», «Ήμουν νιος και γέρασα» έδωσαν και πήραν. Και κάπου εκεί πετάγεται η Τρέμη και απευθυνόμενη στο Νίκο Στραβελάκη (που είχε την επιμέλεια των τρέιλερ) λέει: «Επειδή περίμενα ότι θα έκανες κάτι τέτοιο, πήρα τα μέτρα μου το καλοκαίρι». Κάγκελο τους άφησε όλους στο πάνελ με την ατάκα της, η οποία ομολογώ ήτο φοβερή. Άμα έχεις χιούμορ...