Παντρεύονται Σπανούλης - Χοψωνίδου!

20.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Πρώτα ήρθε ο πελαργός και μετά ο γάμος. Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψωνίδου δύο μήνες πριν υποδεχτούν το γιο τους, αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους που μετράει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πρώτα ήρθε ο πελαργός και μετά ο γάμος. Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψωνίδου δύο μήνες πριν υποδεχτούν το γιο τους, αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους που μετράει ενάμιση χρόνο. Το ζευγάρι θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο στο Ηράκλειο Αττικής, ενώ η αγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε πρόσφατα στην τοπική εφημερίδα της Λάρισας, «Κόσμος».

Και υπάρχει λόγος που δημοσιεύτηκε εκεί. Ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού κατάγεται από τη Λάρισα και όχι μόνο αυτό, αλλά έχει χτίσει εκεί μία πολυτελή κατοικία και με την Ολυμπία περνούν μεγάλο διάστημα στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Πότε ακριβώς θα γίνει ο γάμος, δεν είναι ακόμη γνωστό. Πάντως, το ζευγάρι σχεδιάζει να κάνει και θρησκευτικό γάμο και μάλλον (όπως συνηθίζεται άλλωστε) αυτός θα γίνει μαζί με τη βάφτιση του γιου τους.

Για την ιστορία (κι ένα μικρό φρεσκάρισμα της μνήμης) Χοψωνίδου και Σπανούλης γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων στην Μύκονο στις αρχές του καλοκαιριού 2008. Τότε, ο διεθνής παίκτης είχε σοβαρή σχέση με άλλη κοπέλα, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να έρθει κοντά με την πρώην «Σταρ Ελλάς». Εξάλλου, κάτι τέτοια δύσκολα τα ελέγχεις. Μάλιστα, τότε είχαν κυκλοφορήσει και σχετικές φωτογραφίες που απαθανάτιζαν τους δύο σε τρυφερές στιγμές και παιγνίδια μέσα στη θάλασσα.

Εκείνη την εποχή είχε προκληθεί μία παρεξήγηση μεταξύ τους για το θέμα των φωτογραφιών, αλλά και με την κοπέλα του Σπανούλη. Για να μη στα πολυλογώ, το νυν ζευγάρι τότε χώρισε για να τα βρει ξανά (και οριστικά) στις αρχές του Φθινοπώρου. Η, δε, επίσκεψη του πελαργού, λίγους μήνες αργότερα τους έφερε μεγάλη ευτυχία, ενώ η Χοψωνίδου ακολούθησε τον Σπανούλη τόσο στο Βερολίνο με τον Παναθηναϊκό, όσο και στην Πολωνία με την Εθνική το καλοκαίρι. Κι ας ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.