Nέος έρωτας για τη Μιρέλα Μανιάνι

31.01.2002
Αγαπημένη μου Όλγα, την τύχη της Μιρέλας Μανιάνι (πρώην Τζελίλη) μακαρίζουν οι απανταχού χωρισμένες της χώρας. Κι αυτό γιατί η ολυμπιονίκης, αν και άρτι χωρισμένη από τον Γιώργο Τζελίλη, έχει αρκετά σουξεδάκια επί του ανδρικού φύλλου. Τελευταίο είναι ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου.
Αγαπημένη μου Όλγα,


Την τύχη της Μιρέλας Μανιάνι (πρώην Τζελίλη) μακαρίζουν οι απανταχού χωρισμένες της χώρας θέλοντας μάλιστα να την κάνουν πρόεδρο στο υπό σύσταση σωματείο "Ανεξάρτητες Διαζευγμένες γυναίκες Ελλάδος". Η ολυμπιονίκης, αν και άρτι χωρισμένη με τον Γιώργο Τζελίλη, έχει αρκετά σουξεδάκια επί του ανδρικού φύλλου που εύκολα προκαλούν το φθόνο καθότι άλλες κάνουν "αμάν και πως" να της κοιτάξει άνδρας.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Μιρέλα συνδέεται συναισθηματικά με τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου. Ξέρεις, το μελανούρι που έπαιζε στην "Απαγορευμένη αγάπη" και τώρα στις "Αέρινες σιωπές". Στη λέξη και μόνο, οι θαυμάστριες του φέρελπι καλλιτέχνη έπαθαν μια υστερία, αλλά αμέσως καταλάγιασαν τα πάθη τους, διότι δεν ήταν σίγουρες κατά πόσο είναι έγκυρη η είδηση. Βλέπεις, πριν καιρό είχαν προσάψει στη Μανιάνι ένα σφοδρό έρωτα με τον Ντανιέλ Μπατίστα που τελικά αποδείχθηκε ένα ... φούμαρο. Τώρα, όμως, ως φαίνεται τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Μάτι ανθρώπου που έτυχε να δει το ζεύγος, μιλάει για μεγάλο έρωτα, με τους δύο νέους να φέρονται ωσάν τα πιτσουνάκια. Οι διαχυτικότητες και οι τρυφεράδες κάνουν μπαμ και θα πρέπει να είσαι πολύ καλόβουλος ώστε να μην πάει ο νους σου στο...πονηρό.

Όσον αφορά το διαζύγιο της με τον Τζελίλη, έχει κιόλας δρομολογηθεί και απομένουν κάποιες τυπικές διαδικασίες μέχρι την έκδοσή του. Ο, δε, Γιώργος μη νομίζεις πως όλο αυτό το διάστημα απέμεινε μόνος του να κλαίει και να οδύρεται για το κακό που τον βρήκε ούτε κοιτάει μήπως μπει σε κάποια οργάνωση για χωρισμένους άνδρες. Το αντίθετο, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι παίρνει διαζύγιο το ζευγάρι, άρχισαν να ακούγονται διάφορα "σούξου μουξου μανταλάκια" για νέο δεσμό του αρσιβαρίστα. Τελικά, οι φήμες αποδείχθηκαν αληθινές και πάλι σύμφωνα με ανθρώπινο μάτι που τους είδε σε τρυφερές περιπτύξεις, πρόκειται για μία γυναίκα νταρντάνα, ψηλή μελαχρινή και με καλή δουλειά.