Μετακομίζουν στο Λονδίνο Κίντμαν, Πάλτροου

31.01.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, στιγμές μεγαλείου "ζει" το Λονδίνο τον τελευταίο καιρό. Η αγγλική πρωτεύουσα έχει γίνει πόλος έλξης για πολλούς celebrities της υφηλίου οι οποίοι έχουν στρέψει τα βλέμματα τους προς τα εκεί και ωσάν τρελοί αναζητούν ένα κεραμιδί να βάλουν το κεφαλάκι τους.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Στιγμές μεγαλείου "ζει" το Λονδίνο τον τελευταίο καιρό. Η αγγλική πρωτεύουσα έχει γίνει πόλος έλξης για πολλούς celebrities της υφηλίου, οι οποίοι έχουν στρέψει τα βλέμματα τους προς τα εκεί και ωσάν τρελοί αναζητούν ένα κεραμιδί να βάλουν το κεφαλάκι τους. Τελευταίες που προσβλήθηκαν από τη νόσο "Πρέπει να αγοράσω ένα σπίτι στο Λονδίνο όπως και δήποτε" είναι η Νικόλ Κίντμαν και η Γκουίνεθ Πάλτροου.

Πρώτα, η Αυστραλή ηθοποιός αποφάσισε πως η συγκεκριμένη πόλη είναι η πλέον κατάλληλη για το μοσχοανάθρεμμα των τεκνών της καθότι διαθέτει όλα τα εφόδια για τη σωστή ανατροφή ενός παιδιού. Αλλά και από άποψη επαγγελματική, στο Λονδίνο μπορεί εύκολα να βρει δουλειά... από θέατρο μέχρι κινηματογράφο. Το μόνο κώλυμα στην υπόθεση που την κάνει να μην έχει μαζέψει τα μπογαλάκια της, είναι τα ακριβά ενοίκια στα σπίτια. Βλέπεις, η Νικόλ είναι άτομο φειδωλό στις σπατάλες του χρήματος - για να μην πω τσιγκούνα - και σκέφτεται πολύ σοβαρά να δίνει τόσα λεφτά (δεν ξέρω κι εγώ πόσα) για να νοικιάσει ένα κεραμίδι.

Σε αντίθεση με την Κίντμαν, η Πάλτροου δεν το λυπάται το χρήμα. Είναι διατεθειμένη να δώσει όσα όσα αρκεί να βρει το σπίτι που θα ταιριάζει στο γούστο, τη φινέτσα και την ευγενή καταγωγή της. Γι' αυτό έβαλε λυτούς και δεμένους προκειμένου να της βρουν μία έπαυλη στο Κένσιγκτον. Άμα, δε, της αρέσει ... ίσα που θα την αγοράσει, αφού έχε υπόψη σου ότι δεν τη χαλάει καθόλου η προοπτική να μείνει για πάντα στο Λονδίνο. Εξάλλου, εκεί ζει η κολλητή της Μαντόνα οπότε όλο και κάποιον θα έχει να πει μια γλυκιά κουβέντα. Προς το παρόν, πάντως σκοπεύει να μείνει αρκετό καιρό, αφού έχει δύο σοβαρές θεατρικές προτάσεις και μία κινηματογραφική. Εκτός των άλλων, η Γκουίνεθ δηλώνει κατενθουσιασμένη που θα ζήσει στο Λονδίνο, επειδή οι Άγγλοι διαφέρουν από τους Αμερικανούς - τους οποίους έχει βαρεθεί η ψυχή της - ενώ της αρέσει που είναι ατημέλητοι. "Να φανταστείς έχουν μέχρι χαλασμένα δόντια" είπε με μία πρωτοφανή χαρά στους φίλους της καθώς μέχρι σήμερα δεν είχε την τιμή να δει...κουφάλες.