Ζαχαράτος: "Η Ελένη είναι σε ένα χρυσό κλουβί"!

26.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είχε τους κριτικούς τηλεόρασης, πανελίστες και μεσημεριανούς η Ελένη Μενεγάκη που ασχολούνται με την πτώση των νούμερων της, έχει και τον Τάκη Ζαχαράτο να τοποθετείται στο θέμα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είχε τους κριτικούς τηλεόρασης, πανελίστες και μεσημεριανούς η Ελένη Μενεγάκη που ασχολούνται με την πτώση των νούμερων της, έχει και τον Τάκη Ζαχαράτο να τοποθετείται στο θέμα. Και μεταξύ μας να λέει μεγάλες αλήθειες, απλά, σταράτα, χωρίς κακίες κι εμπάθειες. Ο Ζαχαράτος ήταν καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού και όταν εκείνη τον ρώτησε αν είχε προβλέψει τις φετινές «δυσκολίες» της Ελένης, εκείνος δε δίστασε να πει τη γνώμη του.

Που πάνω κάτω είναι ίδια με του απλού τηλεθεατή. Εκείνου, που μέχρι πέρυσι έβλεπε φανατικά την Ελένη, αλλά φέτος δεν μπορεί να κάνει το ίδιο. Κάτι τον χαλάει, αλλά δεν ξέρει τι. Σύμφωνα με τον Ζαχαράτο, φταίει το γεγονός ότι η Ελένη το καλοκαίρι δεν ξεκούρασε τον κόσμο από την παρουσία της. Κάθε μέρα την βλέπαμε παντού, στα τάδε κότερα, στην Μύκονο, σε νησιά. Ενώ τον χειμώνα τη βλέπαμε στη λαϊκή με Gucci τσάντα, ένα σωματοφύλακα και τζιπ.

Κατά τον ζαχαράτο, η εικόνα αυτή ήρθε και καπέλωσε την εικόνα του κοριτσιού της διπλανής πόρτας. Αυτή, που ο κόσμος είχε μάθει και αγαπήσει. Δεν είναι, λέει, η ίδια Ελένη με το ξεκίνημα. « Έχει προφανώς περισσότερα χρήματα, κάνει άλλες παρέες και δεν έχει την απευθείας επαφή με τον κόσμο. Ίσως είναι σε ένα χρυσό κλουβί και δεν επικοινωνεί». Χείμαρρος ο Ζαχαράτος είπε επίσης ότι η Μενεγάκη είναι μία έξυπνη γυναίκα που ξέρει τι της γίνεται. Για τον ίδιο δεν είναι πτώση η δεύτερη θέση, ενώ θεωρεί ότι η Ελένη κάπου έχει βαρεθεί αυτό που κάνει. Και για του λόγου το αληθές, δεκατέσσερα χρόνια μετά και δεν έχει ανανεώσει τη σχέση της με το αντικείμενο.