Ανθή: αποχώρησε κι έγινε "Μις Μπικίνι" στο Μπουρνάζι!

26.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Θεαματική έξοδο έκανε από το Next Top Model η Ανθή Τσομπανίδου, η οποία άκουσε τον κριτή Χριστόφορο Κοτέντο να αποκαλεί τα πόδια της «άσχημα». Η wanna be top model δεν άντεξε το σχόλιο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θεαματική έξοδο έκανε από το Next Top Model η Ανθή Τσομπανίδου, η οποία άκουσε τον κριτή Χριστόφορο Κοτέντο να αποκαλεί τα πόδια της «άσχημα». Η wanna be top model δεν άντεξε το σχόλιο κι επειδή δεν έχει μάθει να της φέρονται έτσι, είπε να την κάνει. Αλλά και να μην την έκανε, θα την... έκαναν οι κριτές, οι οποίοι ούτως ή άλλως στο επεισόδιο της Δευτέρας της έδειξαν την πόρτα της εξόδου.

Φαίνεται, όμως, ότι το σχόλιο έκατσε άσχημα στην Ανθή, η οποία είπε να αποδείξει ότι όχι μόνο διαθέτει ποδάρες, αλλά αυτές μπορούν να κάνουν καριέρα ακόμη και στο εξωτερικό. Για αρχή, συμμετείχαν σε καλλιστεία στο Μπουρνάζι. Η Ανθή, αγαπημένε μου, εκείνο το νεαρό μοντέλο που δεν ήθελε να την τραβήξουν φωτογραφία στα τέσσερα, διότι ήτο προκλητικό, έβαλε καυτό μπικίνι και συμμετείχε στα καλλιστεία «Μις Μπικίνι», που έλαβαν χώρα σε κλαμπ του Μπουρναζίου.

Αυτό πάλι; Έξω τα πάντα να είναι στολισμένα χριστουγεννιάτικα και μέσα να βγάζουν την «Μις Μπικίνι»; Η πρώην παίκτρια του reality δεν αντιμετώπισε πρόβλημα και άνετα κατέκτησε τον πολυπόθητο τίτλο. Και ως νικήτρια έριξε μετά κι ένα χορό της κοιλιάς (φορώντας πάντα το καυτό μπικίνι) με χορεύτρια του Οριεντάλ. Να τα δει αυτά ο Κοτέντος, που την έβγαλε στραβοκάνα.


Το εξώδικο με τον ΑΝΤ1

Τι γίνεται, όμως, με τον ΑΝΤ1 και την ιστορία με το εξώδικο; Στο κανάλι είναι εξοργισμένοι μαζί της , επειδή εκείνη μετά την αποχώρηση της βγήκε στα κανάλια και μίλησε για το παιγνίδι, ενώ αυτό το απαγορεύει το συμβόλαιο. Επειδή, η εκπομπή είναι μαγνητοσκοπημένη, οι κοπέλες δεν πρέπει να μιλάνε πριν την προβολή του επεισοδίου. Η Ανθή, όμως, μίλησε νωρίτερα και ο ΑΝΤ1 έχει κάθε δικαίωμα να βάλει σε εφαρμογή τον όρο αυτό του συμβολαίου.

Η Ραμόνα, ας πούμε, η οποία επίσης έχει αποχωρήσει, τηρεί σιγή ιχθύος. Η «Μις Μπικίνι», όμως, ήτο λαλίστατη, όπου μεταξύ άλλων κατηγορούσε την παραγωγή για στημένα παιγνίδια, τους κριτές για εύνοια σε κάποιες κοπέλες και την Βίκυ Καγιά για διπροσωπία. Έλα, όμως, που η απειλή του εξώδικου πρέπει λίγο να την έσκιαξε και τώρα την ακούμε να ανασκευάζει τις κατηγορίες της και να λέει τα κλασικά: «δεν το είπα έτσι, αλλά αλλιώς. Δεν εννοούσα αυτό, αλλά εκείνο». Πιάστο αυγό και κούρευτο.