Παντρεύτηκε η Μπέτυ Μαγγίρα

26.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Λίγο πριν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, η Μπέτυ Μαγγίρα και ο αγαπημένος της Δημήτρης Μάζης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Όπως αποκάλυψε το «Πολύ Μπλα Μπλα»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λίγο πριν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, η Μπέτυ Μαγγίρα και ο αγαπημένος της Δημήτρης Μάζης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Όπως αποκάλυψε το «Πολύ Μπλα Μπλα» το ζευγάρι παντρεύτηκε με κάθε μυστικότητα, αφού δεν ήθελαν να πάρει δημοσιότητα αυτή η προσωπική τους στιγμή, που ούτως ή άλλως έγινε περισσότερο για τυπικούς λόγους.

Εξάλλου, είχαν δηλώσει σε συνεντεύξεις τους ότι θα ήθελαν να κάνουν πολιτικό γάμο, πριν έρθει στον κόσμο η κόρη της. Για να καταλάβεις πόσο κρυφός ήταν, στο δημαρχείο βρέθηκε μόνο η αδελφή της, Ματθίλδη. Ο θρησκευτικός θα γίνει μάλλον το καλοκαίρι και θα τον συνδυάσουν με τη βάφτιση της μικρής.

Πάντως, η Μπέτυ αν και είναι σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη, όποτε μπορεί κάνει τις εξόδους της. Έτσι, μετά το «Αθηνών Αρένα» και την πρεμιέρα της Άννας Βίσση, την είδαμε και στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Ρουβά, «Στα Άκρα». Γιατί, ποιος είπε αγαπημένε μου ότι οι έγκυες κάθονται στο σπίτι σαν... λεχώνες; Βγαίνουν έξω και διασκεδάζουν και αυτές. Εξάλλου, έγκυες είναι όχι άρρωστες. Και το λέω αυτό, διότι πολλοί την έχουν παρεξηγήσει την Μαγγίρα.