Επιστρέφει στην πίστα ο Πάριος!

27.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τη μέρα που ο Γιάννης Πάριος μπήκε στο χειρουργείο για μία επέμβαση στο πόδι του και σήμερα, ημέρα Παρασκευή επιστρέφει στις πίστες!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τη μέρα που ο Γιάννης Πάριος μπήκε στο χειρουργείο για μία επέμβαση στο πόδι του και σήμερα, ημέρα Παρασκευή επιστρέφει στις πίστες! Κανονικά, το πρόβλημα του θέλει τον ασθενή να μένει περισσότερο καιρό κλινήρης, αλλά αυτό ισχύει για άλλους ασθενείς και ουχί για τον Πάριο, ο οποίος όλες αυτές τις μέρες που ήταν κλειστό το «Fever» είχε το μυαλό του μόνο στους εργαζόμενους σε αυτό.

Ο Πάριος ανησυχούσε για εκείνους και στεναχωριόταν που το μαγαζί έμενε κλειστό κι έχαναν μεροκάματο οι πολλοί εργαζόμενοι. Έτσι, ζήτησε από τον θεράποντα γιατρό του να επιστρέψει στην πίστα νωρίτερα από το προβλεπόμενο. Εκείνος δεν είχε παρά να συμφωνήσει μαζί του κι έτσι το «Fever» ανοίγει πάλι τις πύλες του. Μάλιστα, ο Πάριος την περισσότερη ώρα που θα είναι στην πίστα, θα κάθεται σε ένα σκαμπό, ενώ η απόσταση που θα κάνει περπατώντας σε αυτή θα είναι πολύ μικρή, αφού δεν κάνει να κουράζει το πόδι του.

Να σου υπενθυμίσω, αγαπημένε μου, ότι το χτύπημα στο πόδι του (από στραβοπάτημα) και το χειρουργείο που υποβλήθηκε δεν ήταν η μόνη δύσκολη στιγμή που πέρασε. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ανιψιός του, γιος της αδελφής του και το γεγονός αυτό στοίχησε στον γνωστό τραγουδιστή. Και, πάλι, όμως για χάρη των εργαζόμενων του μαγαζιού και να μη μείνουν χωρίς μεροκάματο τόσες μέρες, βάζει στην άκρη τα προσωπικά του προβλήματα και ανεβαίνει ξανά στην πίστα.