Η "νέα γρίπη" χτύπησε το X Factor!

27.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι είναι αυτό με το X Factor; Τη μία Παρασκευή πέφτουν θύματα φαρσέρ. Την δεύτερη Παρασκευή, πάλι, πέφτουν θύματα του φαρσέρ. Την τρίτη τη βγάζουν καθαρή, αλλά την τέταρτη τους «χτυπά» η νέα γρίπη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι είναι αυτό με το X Factor; Τη μία Παρασκευή πέφτουν θύματα φαρσέρ. Την δεύτερη Παρασκευή, πάλι, πέφτουν θύματα του φαρσέρ. Την τρίτη τη βγάζουν καθαρή, αλλά την τέταρτη τους «χτυπά» η νέα γρίπη. Όπως, διαβάζεις αγαπημένε μου. Οι φερέλπιδες αοιδοί του ΑΝΤ1 προσβλήθηκαν από τον ιό της «νέας γρίπης».

Από το απόγευμα της Πέμπτης κυκλοφορούσε η φήμη ότι παίκτης του Νίκου Μουρατίδη προσβλήθηκε από τη «γρίπη των χοίρων», ενώ έλεγαν ότι άλλοι δύο έφεραν τα συμπτώματα. Το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν στους ΚαραμεροΧαριτάτους και από τα λεγόμενα του καταλάβαμε ότι οι φήμες που κυκλοφορούσαν, μάλλον είναι γεγονός.

Για να επιβεβαιωθούν λίγο αργότερα από την ίδια εκπομπή. Αν και στην αρχή η παραγωγή δε σκεφτόταν το ενδεχόμενο να αναβληθεί το Live, αφού δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί τελικά. Γιατί, τα παιδιά που νοσούν δεν είναι ένα και δύο, αλλά τρία κι άντε να βγει ολόκληρο Live μετά. Πάντως και οι τρεις περιπτώσεις είναι ήπιας μορφής και βρίσκονται στο σπίτι τους ακολουθώντας την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή.