Το gay φιλί του Λιβιεράτου!

01.12.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο Λάμπης Λιβιεράτος και φέτος ανέβηκε στο σανίδι, αλλά αυτό το ξέρεις, διότι κάπου θα το έχει πάρει το μάτι σου. Μάθε, τώρα αγαπημένε μου ότι ο Λάμπης φέτος κάνει τη μεγάλη έκπληξη ως Μπρούνο στην παράσταση «Φόνος μετά μουσικής».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο Λάμπης Λιβιεράτος και φέτος ανέβηκε στο σανίδι, αλλά αυτό το ξέρεις, διότι κάπου θα το έχει πάρει το μάτι σου. Μάθε, τώρα αγαπημένε μου ότι ο Λάμπης φέτος κάνει τη μεγάλη έκπληξη ως Μπρούνο στην παράσταση «Φόνος μετά μουσικής». Ποια είναι αυτή; Φιλάει στο στόμα έναν άνδρα! Πάλι καλά που δεν υπάρχει... ΕΣΡ στο θέατρο, διότι θα πήγαινε το πρόστιμο σύννεφο.

Βέβαια, πρόκειται για κωμωδία και το περίφημο gay φιλί που δίνει ο Λιβιεράτος είναι μία κωμική ανατρεπτική στιγμή. Ο «τυχερός» που τον φιλάει ο πάλαι ποτέ αοιδός, είναι ο Νίκος Γεωργάκης. Αλλά μη νομίζεις, σε αυτή την παράσταση ο Λιβιεράτος είναι αυτό που λέμε... «δεν έχει αφήσει θηλυκιά γάτα», αφού ερωτοτροπεί με τρεις γυναίκες. Μία εκ των οποίων είναι η Μαρία Κορινθίου. Πάντως, η φωτογραφία από την επίμαχη σκηνή (που είδα στην Espresso) δεν είναι τόσο καθαρή, αλλά μου έχει εξάψει την περιέργεια (όχι ότι ήθελα και πολύ) να πάω να δω θέατρο...