Οι αφιερώσεις του Ρέμου στην Μακρυπούλια

01.12.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πέρυσι (μπορεί και πρόπερσι θα σε γελάσω) όταν ο Αντώνης Ρέμος είχε κάνει πρεμιέρα στο «Αθηνών Αρένα» πρώτο τραπέζι πίστα είχε βρεθεί η Ζέτα Μακρυπούλια. Η επίσκεψη εκείνη είχε κάνει μεγάλο θόρυβο, αφού κάποια στιγμή ο αοιδός βάζει μικρόφωνο στη μασχάλη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πέρυσι (μπορεί και πρόπερσι θα σε γελάσω) όταν ο Αντώνης Ρέμος είχε κάνει πρεμιέρα στο «Αθηνών Αρένα» πρώτο τραπέζι πίστα είχε βρεθεί η Ζέτα Μακρυπούλια. Η επίσκεψη εκείνη είχε κάνει μεγάλο θόρυβο, αφού κάποια στιγμή ο αοιδός βάζει μικρόφωνο στη μασχάλη, αφήνει τους μουσικούς να παίζουν χαλί και αρπάζει Ζέτα, δίνοντας της ένα παθιασμένο φιλί. Οι θαμώνες έμειναν κάγκελο, εμείς με την απορία, ενώ οι φωτογράφοι απλά άστραψαν και βρόντηξαν τα φλας τους, απαθανατίζοντας τη μοναδική εκείνη στιγμή.

Ο καιρός πέρασε, η σχέση του πρώην ζεύγους ανήκει οριστικά και αμετάκλητα (όπως φαίνεται) στο παρελθόν και πλέον οι επισκέψεις εκείνης σε πρεμιέρες του Ρέμου δεν προκαλούν τόση φασαρία. Όχι ότι περνούν στο νούκου. Την Παρασκευή, λοιπόν, το «είδωλο» (γιατί δεν είναι μόνο ο Sakis είδωλο) είχε πρεμιέρα στο «Διογένης» κι εκτός από την Άννα Βίσση, που ανταπέδωσε τις τόσες επισκέψεις του Αντώνη στο μαγαζί της, βρέθηκε εκεί και η Μακρυπούλια.

Μαζί με την κολλητή της Ελισάβετ Κωνσταντινίδη και φορώντας ένα μπανάλ μπλουζάκι (συγνώμη αλλά πολύ πασέ το ντεκολτέ και ο τρόπος που φαινόταν ακάλυπτο το στήθος. Ντύσιμο του χωριού μου έκανε) έπιασαν πρώτο τραπέζι πίστα. Ο Ρέμος όταν αντίκρισε την πρώην του ξεκίνησε τις αφιερώσεις προς το πρόσωπό της. Εμ. Τόσα χρόνια μοιράστηκαν. Εξάλλου, έχουν καλές σχέσεις και δε βλέπω το λόγο να μην της αφιερώσει. Άραγε της είπε και το «Μα δεν τελειώσαμε, δεν γίνεται σου λέω δεν τελειώσαμε»; Πάντως, εκείνη χάρηκε τόσο πολύ της αφιερώσεις που έκανε όλα τα λεφτά λουλούδια για χάρη του πρώην. Αυτές είναι ανωτερότητες.