Ο Ευαγγελάτος απαντάει στις τελευταίες φήμες!

03.12.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τις τελευταίες μέρες το ένα μετά το άλλο δημοσίευμα επιμένει και λέει ότι σύντομα ο Νίκος Ευαγγελάτος θα αποτελεί παρελθόν από τον ΑΝΤ1. Οι σχέσεις τους, λένε, ότι βρίσκονται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις τελευταίες μέρες το ένα μετά το άλλο δημοσίευμα επιμένει και λέει ότι σύντομα ο Νίκος Ευαγγελάτος θα αποτελεί παρελθόν από τον ΑΝΤ1. Οι σχέσεις τους, λένε, ότι βρίσκονται σε οριακό σημείο και πολύ δύσκολα οι δύο πλευρές θα μπορέσουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Μάλιστα, τηλεκριτικοί έχουν κιόλας αποκαλύψει τη μεγάλη μέρα του αποχωρισμού... Σε δύο εβδομάδες από τώρα!

Για να καταλάβω... Ο Ευαγγελάτος μαζί με το δώρο Χριστουγέννων θα πάρει και την αποζημίωση; Άτιμο πράγμα αυτό. Μες στις γιορτές να μένεις χωρίς δουλειά; Αλλά, πράγματι ισχύει ο «αποχωρισμός» ή είναι ράδιο αρβύλα; Συνήθως, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Και τα περί διαζυγίου δεν τα λέει μία μόνο πηγή, αλλά γράφεται παντού και συνέχεια. Άρα; Πάντως, ο Νίκος Ευαγγελάτος σπάει τη σιωπή του και μιλάει για τις φήμες.

Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, εγώ δεν πείστηκα ότι είναι ψέματα όσα γράφονται και οι σχέσεις του με το κανάλι είναι μες στην αγάπη. Πρώτα από όλα, ο παρουσιαστής παραδέχεται ότι το δελτίο έχει σοβαρό πρόβλημα (καλά, το λένε και τα νούμερα αυτό), ότι δόθηκε προτεραιότητα στην ψυχαγωγία και τώρα θα ασχοληθούν και με την ενημέρωση. Καλύπτει τις δηλώσεις του Γιάννη Λάτσιου και διαψεύδει ότι έχουν πρόβλημα μεταξύ τους.

Πάντως, και ο ίδιος ακριβώς δεν ξέρει και αρκείται να δηλώσει (στο Down Town που έδωσε τη συνέντευξη) ότι «έχω συμβόλαιο για να συνεχίσω αρκετό καιρό ακόμη». Όσο για την Τατιάνα; Το ζευγάρι επαγγελματικά λειτουργεί αυτόνομα και σε περίπτωση που έφευγε εκείνος από τον ΑΝΤ1 δε σημαίνει ότι το ίδιο θα έκανε και η Στεφανίδου. Και σιγά μην την αφήσουν να φύγει στο κανάλι. Τρελοί είναι;