Γιατί μπήκε εσπευσμένα χειρουργείο ο Λιδάκης;

03.12.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον Μανώλη Λιδάκη, ο οποίος λίγο καιρό μετά την περιπέτεια του με τα ναρκωτικά, έχει να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Τα ξημερώματα Τετάρτης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον Μανώλη Λιδάκη, ο οποίος λίγο καιρό μετά την περιπέτεια του με τα ναρκωτικά, έχει να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Τα ξημερώματα Τετάρτης εισήχθη εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Συγκεκριμένα, ο Λιδάκης υπέφερε από οξεία αμυγδαλίτιδα και η κατάσταση του δεν ανταποκρινόταν στη θεραπεία των γιατρών. Έτσι, την επόμενη μέρα μπήκε χειρουργείο. Μάλιστα, όπως ανέφεραν οι γιατροί, η κατάσταση του ήταν πολύ σοβαρή κι επικίνδυνη ακόμη και για τη ζωή του. Αυτή τη στιγμή, ο τραγουδιστής αναρρώνει στο δωμάτιο του, όμως, όσοι έχουν μιλήσει μαζί του, λένε ότι δεν είναι και στα καλύτερα του.

Η φετινή χρονιά ήταν η χειρότερη για εκείνον και αυτό το παραδέχεται ο ίδιος. Μία ο θάνατος της μητέρας του, μία η περιπέτεια με τη σύλληψή του και τώρα αυτό, που του έτυχε λίγο πριν ξεκινήσουν οι εμφανίσεις του στο Κύτταρο, στις 4 Δεκεμβρίου. Εννοείται ότι αυτές αναβάλλονται, άγνωστο μέχρι πότε. Στο πλευρό του βρίσκονται καλοί του φίλοι, ενώ ο συμπαθής καλλιτέχνης εύχεται η χρονιά αυτή να φύγει και να μην ξαναρθεί.