Χωρίζει η Ευρυδίκη

08.02.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, η επιδημία που μαστίζει τα ζευγάρια του κόσμου στους χαλεπούς αυτούς καιρούς, φαίνεται πως χτύπησε και το ζεύγος Ευρυδίκη-Θεοφάνους. Η αοιδός το τελευταίο διάστημα διανύει μία παρατεταμένη περίοδο κρίσης στο γάμο της με τον Γιώργο Θεοφάνους και όπως λένε άνθρωποι που παρακολουθούν στενά τα του ζευγαριού, είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Η επιδημία που μαστίζει τα ζευγάρια του κόσμου στους χαλεπούς αυτούς καιρούς, φαίνεται πως χτύπησε και το ζεύγος Ευρυδίκη-Θεοφάνους. Η αοιδός το τελευταίο διάστημα διανύει μία παρατεταμένη περίοδο κρίσης στο γάμο της με τον Γιώργο Θεοφάνους και όπως λένε άνθρωποι που παρακολουθούν στενά τα του ζευγαριού, είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο. Μάλιστα, μέχρι που λένε ότι ο Θεοφάνους έχει φύγει από το σπίτι τους στη Βούλα όπου εξακολουθεί να μένει η Ευρυδίκη με το γιο τους, Αγγελο.

"Στην αρχή βλέπαμε την Ευρυδίκη να βγαίνει με το θίασο της Ντενίση μόνη, χωρίς τον Γιώργο αλλά δε δώσαμε σημασία αφού και οι υπόλοιποι παντρεμένοι δεν έσερναν μαζί τους όλο το συγγενολόι" λένε οι πληροφοριοδότες οι οποίοι, οφείλω να σου πω, είναι συγκλονισμένοι από τα νέα αφού τέτοια ζευγάρια δεν τα συναντάς κάθε μέρα. Από το 1985 χρονολογείται ο έρωτας τους ενώ τον επισφράγισαν πριν δέκα χρόνια σε μία άκρως παραδοσιακή τελετή στην Κύπρο. Έκτοτε, αν και δεν έδωσαν λαβές για σχόλια κυκλοφορούσαν κατά καιρούς φήμες για χωρισμό. Τώρα, όμως τα πράγματα είναι τω όντι σοβαρά αφού στην υπόθεση φένεται ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο. Και μάλιστα αρσενικού γένους μια και κατά τα φαινόμενα η αοιδός, τον τελευταίο καιρό, μάλλον είναι ερωτευμένη με συμπρωταγωνιστή της στην παράσταση "Ο βασιλιάς κι εγώ".

Κατά το "δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία" η Ευρυδίκη αποφάσισε να δώσει τέλος στο γάμο της γιατί μεταξύ μας στο "Τεγόπουλος Φυτράκης" στο λήμμα "παντρεμένος, η, ο" δεν επρόκειτο να βάλουν φωτογραφία του ζεύγους. Οι φήμες, πάντως, για διαζύγιο ήρθαν να επιβεβαιωθούν την περασμένη εβδομάδα όπου η Ευρυδίκη είχε επίσημη εμφάνιση στο House of Art και στο πλευρό της, στην τόσο σημαντική για την καριέρα της στιγμή, δεν ήταν δίπλα της ο Θεοφάνους. "Ρε συ, που είναι ο Θεοφάνους; Λες να είναι αλήθεια ότι χώρισαν;" διερωτόναν ορισμένοι παρευρισκόμενοι που για αυτούς μεγαλύτερη σημασία έχει η προσωπική ευτυχία της καλλιτέχνιδας, παρά η επαγγελματική.