Σφάζονται στα πόδια του Ρουβά

08.02.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, σε στιγμές μεγάλης περισυλλογής και βαθιάς σκέψης έχει πέσει τον τελευταίο καιρό ο Σάκης Ρουβάς. Ο αοιδός σε λίγες εβδομάδες μένει ελεύθερος από τη Minos καθώς λήγει το συμβόλαιο του και δεν ξέρει τι να κάνει με το δισκογραφικό του μέλλον.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε στιγμές μεγάλης περισυλλογής και βαθιάς σκέψης έχει πέσει τον τελευταίο καιρό ο Σάκης Ρουβάς. Ο αοιδός σε λίγες εβδομάδες μένει ελεύθερος από τη Minos καθώς λήγει το συμβόλαιο του και βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα αφού δεν ξέρει τι να κάνει με το δισκογραφικό του μέλλον. Όλες οι εταιρείες που διαθέτει η χώρα έχουν πέσει πάνω του και ωσάν να πρόκειται "για την κότα με τα χρυσά αυγά" αποζητούν απεγνωσμένα τη συνεργασία του.

Ο Σάκης είναι βαθύτατα συγκινημένος για τον ντόρο που παίζει γύρω από το όνομά του μια και τόσα πηδήματα και ακροβατικά επί πίστας αλλά και οι ερμηνείες του σε τραγούδια-σταθμούς -"Άντεξα", "Μακαρόνια με κιμά", "Αίμα δάκρυα και ιδρώτας"- αναγνωρίστηκαν από τους ειδήμονες. Αυτοί που θέλουν σαν τρελοί να εντάξουν στο δυναμικό τους τον καλλιτέχνη είναι οι άνθρωποι της Sony οι οποίοι και στο παρελθόν είχαν χτυπήσει την πόρτα του Σάκη. Κινήσεις έχουν κάνει και οι της Heaven δηλώνοντας αισιόδοξοι αφού στο δυναμικό τους έχουν τον Φοίβο του οποίου η παρουσία μπορεί να επηρεάσει τον Σάκη.

Στο παιχνίδι μπήκε και η Universal αφού η εταιρεία του εξωτερικού έχει αναλάβει την προώθηση της διεθνούς καριέρας του. "Αυτοί έξω κι εμείς μέσα" σκέφτονται περίπου αλλά δεν είναι δεσμευτικό μια και ο Σάκης έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να διαπραγματευτεί με όποια εταιρεία θέλει. Μία από αυτές εννοείται πως είναι και η Minos η οποία σιγά μην αφήσει να της φύγει μέσα από τα χέρια αμαχητί, κοτζάμ Ρουβάς. Όλα αυτά, λοιπόν, σκέφτεται ο αοιδός και τα βράδια δεν κοιμάται. Σου λέει, έχει κόψει το μάτι του από τις αϋπνίες που τον βασανίζουν. Οι δικοί του άνθρωποι τον συμβούλεψαν μόλις ξαπλώνει να αρχίσει να μετράει αρνάκια που πηδούν έναν ξύλινο φράχτη. Το άγχος του όμως είναι τόσο μεγάλο που στα εν λόγω ζώα έχει δώσει τα ονόματα των εταιρειών. "Και τώρα κυρίες και κύριοι παίρνει θέση η άλτρια Minos EMI" λέει αυθόρμητα και τον πιάνουν τα κλάματα.