Ντύνεται νύφη τα Χριστούγεννα η Λαμπίρη!

08.12.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται, σε ωραίο περιβόλι...». Δύο μέρες μετά τα Χριστούγεννα η Χριστίνα Λαμπίρη ανεβαίνει στα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αγαπημένου της, Θανάση Αδαμόπουλου. Οπότε ετοιμάσου για χαρές και πανηγύρια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται, σε ωραίο περιβόλι...». Δύο μέρες μετά τα Χριστούγεννα η Χριστίνα Λαμπίρη ανεβαίνει στα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αγαπημένου της, Θανάση Αδαμόπουλου. Οπότε ετοιμάσου για χαρές και πανηγύρια. Η παρουσιάστρια ήδη πετάει από χαρά. Είναι, όμως και το όλο σκηνικό, αγαπημένε μου, που κάνει την ιστορία πιο μελό... Και να μοιάζει με αμερικάνικη ρομαντική ταινία!

Η Λαμπίρη στις 4 Δεκεμβρίου είχε γενέθλια και μαζί με τον αγαπημένο της και λίγους καλούς φίλους βγήκαν για φαγητό. Εκεί, κάποια στιγμή ο κοινοτάρχης Πικερμίου παίρνει το λόγο και ρίχνει την... μολότοφ του (είχαν την τιμητική τους το προηγούμενο τριήμερο): «Χριστίνα, στις 27 Δεκεμβρίου θέλω να γίνεις γυναίκα μου με παπά και με κουμπάρο». Αντρίκια πράγματα, ξηγημένα. Ούτε να πέσει στα γόνατα, ούτε να τη ρωτήσει «θέλεις και δέχεσαι». Την τάδε ημερομηνία, στην τάδε εκκλησία, με αυτόν παπά και με αυτόν κουμπάρο θέλω να γίνεις γυναίκα μου. Άντε μετά από αυτή την εξήγα να πει το Χριστινάκι όχι.

Και μετά σου λένε ότι οι πολιτικοί δεν το έχουν. Βρε μανούλες είναι στο «τουμπάρισμα». Αν και η παρουσιάστρια του Star δεν ήθελε ιδιαίτερο ψηστήρι. Παρόλο που η σχέση της με τον πρόεδρο μετράει μόλις ένα χρόνο, το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο και από τους πρώτους κιόλας μήνες σκέφτονταν την επισημοποίηση της. Εξάλλου, η Λαμπίρη ποτέ δεν είχε αποκλείσει έναν δεύτερο γάμο. Το ζευγάρι επίσημα δε μένει μαζί, αλλά η Χριστίνα έχει μετακομίσει στη Ραφήνα (από την Σαρωνίδα) κι έτσι είναι μαζί σχεδόν πάντα.