Η απάντηση Ευαγγελάτου και το πρόβλημα με την αποζημίωση!

08.12.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Για βελούδινο διαζύγιο Νίκου Ευαγγελάτου και ΑΝΤ1 μιλούσαν όλοι μόλις έγινε γνωστό ότι ο άνκορμαν αποτελεί οριστικά παρελθόν από το κανάλι, όμως, σύμφωνα με κάποιους η κατάσταση ήτο εκρηκτική.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για βελούδινο διαζύγιο Νίκου Ευαγγελάτου και ΑΝΤ1 μιλούσαν όλοι μόλις έγινε γνωστό ότι ο άνκορμαν αποτελεί οριστικά παρελθόν από το κανάλι, όμως, σύμφωνα με κάποιους η κατάσταση ήτο εκρηκτική. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, η κατάσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές, την τελευταία στιγμή έγινε εκρηκτική, χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος.

Όπως λένε, ο Ευαγγελάτος δεν ήταν διατεθειμένος να σπάσει έτσι εύκολα το νέο συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τον ΑΝΤ1. Η αποζημίωση στάθηκε «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις τους, αφού δεν τα έβρισκαν στο οικονομικό. Μάλιστα, λέγεται, ότι ο Ευαγγελάτος παρέμεινε μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας στο γραφείο του στο κανάλι, ώστε να διευθετηθεί το ύψος της αποζημίωσης του. Επίσης, λένε, ότι εκείνος είναι τσαντισμένος με το πρώην (πλέον) κανάλι του, διότι η ιστορία με την απομάκρυνση του βγήκε πρώτα από την Ντέπυ Γκολεμά, η οποία προσδιόριζε και το διάστημα παραμονής του στο Μαρούσι σε...15 μέρες.

Και μπορεί, τα στελέχη του σταθμού τότε να κάλυψαν τον άνκορμαν και να δήλωναν ότι δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του, εκείνος, ήξερε ότι το «αποκλειστικό» της Γκολεμά ήταν σωστό. Και μάλλον κάποιος από τα στελέχη της το είχε δώσει. Αυτά λένε, αυτά σου λέω. Πάντως, οι ανακοινώσεις που έβγαλαν οι δύο πλευρές ήταν μες στην αγάπη και τη συγκίνηση και σε καμία περίπτωση δεν καταλαβαίνεις ότι υπάρχει ένταση στις σχέσεις τους. Αν και ο Ευαγγελάτος με μία προσεκτική ματιά διαπιστώνεις ότι το πετάει το «καρφάκι» του. Τι λέει;

Από την αρχή της φετινής χρονιάς, θεώρησα ότι οι αναγκαίες λόγω της κρίσης περικοπές που οδήγησαν μεταξύ άλλων και στη διακοπή της πολιτικής εκπομπής παρά την επιτυχία της, δημιούργησαν ένα δυσμενέστερο περιβάλλον για την πορεία του δελτίου ειδήσεων. Οι προτάσεις μου για να αντιστραφεί αυτή οι πραγματικότητα είναι γνωστές και καταγεγραμμένες στην διοίκηση του σταθμού και η επιθυμία για την αλλαγή αυτής της κατάστασης κοινή. Επειδή κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα δεν κατέστη δυνατό, αποφασίσαμε τη λύση της συνεργασίας μας. Ωστόσο, ευχαριστεί τον ΑΝΤ1 για τα 3,5 χρόνια συνεργασίας, από την οποία πήρε και έδωσε πολλά.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 ήτο επίσης μελιστάλαχτη, αφού ευχαριστεί τον Ευαγγελάτο για τη συνεργασία τους, που είχε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως οι Αποδείξεις. «Στη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 διακρίθηκε για το πάθος, τη συνέπεια και την εργατικότητά του. Η Διοίκηση του σταθμού τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη μελλοντική του πορεία» κλείνει τη συγκινητική ανακοίνωση.